Hvad er MCSE?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Karrierer

IT-professionelle karriere, som et MCSE-certifikat kan være nyttigt eller krævet, er teknisk support ingeniør, teknisk konsulent, systemingeniør, systemanalytiker og netværksanalytiker.

eksamen

at blive certificeret en MCSE på Microsoft Windows 2000 Server, skal følgende syv eksaminer bestået: tre kernetest på netværkssystemer, en kerneundersøgelse om klientoperationssystemer, en kernedesigneksamen og to valgfrie eksamener. Eksamenplanlægning er tilgængelig på afsnittet 'Registrere til eksamen' på Microsofts hjemmeside. Der er links til og telefonnumre til en uafhængig testorganisation, der planlægger og administrerer MCSE-eksamenerne.

Eksamenforberedelse

Træningssæt og bøger fra Microsoft Press og andre udgivere er tilgængelige for køb fra boghandlere og (til Microsoft Press bøger) på Microsofts hjemmeside. Også fra Microsoft og fra uafhængige organisationer er både instruktørledet og selvstændig træning. Derudover er MSCE eksamensforberedelsesklasser tilgængelige på mange tekniske uddannelsesfaciliteter og hos nogle samfundskollegier. Der findes også 'boot camps', der annoncerer altomfattende intensiv hele dagen, varieret længde (gennemsnitlig 2 -3 ugers) uddannelse.

Certificeringskrav

Ud over den vellykkede gennemførelse af træningen, bliver certificeret den MSCE-kandidat skal have mindst et års erfaring med at implementere og administrere et netværksoperativsystem, implementere og administrere et desktop-operativsystem og designe en netværksinfrastruktur.

Relaterede certificeringer

Microsoft tilbyder i øjeblikket fem serier certificeringer: Business Worker serie, Teknologi serie, Professional serie, Master serien og arkitekt serien. MCSE-certificeringen er en af ​​professionelle serierne i kategorien Microsoft Certified IT Professional. Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) på Microsoft Windows 2000 Server-certificering er en legitimation udstedt af Microsoft Corporation. Det er designet til it-fagfolk til at certificere den vellykkede gennemførelse af træning på analyse af forretningskrav og design og implementering af infrastruktur - herunder installation, konfiguration og fejlfinding af netværkssystemer til mellemstore og store organisationer.