Hvordan tjene penge med avatarer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret mindst 200 forskellige avatarer. Sørg for at du opretter forskellige størrelser, da forskellige fora har forskellige størrelsesbegrænsninger.

2.

Tilmeld dig website hosting. Mens du kan købe website hosting, er der flere steder online, som du kan få gratis hjemmeside hosting. Nogle som f.eks. 110mb.com har endda ingen obligatoriske annoncer.

3.

Køb et domænenavn.

4.

Log ind på din website-vært.

5.

Vælg en hjemmeside skabelon fra de tilgængelige, eller lær nok HTML til at skrive koden til dit websted. Du kan lære grundlæggende HTML fra en række hjemmesider online, men det bedste er langt html.net.

6.

Upload billederne af de avatarer du oprettede til din webhost . Du gør dette ved at logge ind på din webhosting og derefter klikke på File Manager. Øverst på din filhåndtering side vil der være mulighed for at 'Gennemse og uploade filer', hvor du kan uploade .jpegs af dine avatarer.

7.

Log ind på din Paypal-konto eller tilmelde dig en konto, hvis du ikke har en.

8.

Bestem en pris ved at se på, hvad andre sælger deres avatarer til online og Vælg en sammenlignelig pris.

Opret 'Køb nu' -knapper for hver avatar. Du kan lære at gøre dette ved at gå til din PayPal-konto og vælge 'Merchant' Der vil du få flere muligheder, vælg knappen 'Køb nu' og følg vejledningen derfra. Når du er færdig, får du nogle kode, der skal tilføjes til din hjemmeside. Tilføj koden på det rette sted på din website. Det bedste sted at sætte hver 'Køb nu' -knapkode er centreret under hver avatar.

10.

Gem alt, hvad du har gjort på dit websted. for at være sikker på at alt ser professionelt ud. Hvis ikke, foretag ændringer efter behov.

11.

Annoncer dit websted på fora, der tillader det. Du kan gøre dette ved at tilføje din avatar hjemmeside adresse til din signatur, som de fleste fora tillader, og derefter starte udstationering. Personer på forummet klikker på linket i din underskrift og besøger dit websted. Nogle fora har også en sektion, hvor de tillader medlemmer at annoncere, men vær sikker på, at der er en, eller at du får tilladelse, før du gør det, ellers kan du blive forbudt fra forummet.

Tips og advarsler

  • * Hvis du vælger at bruge HTML til at kode dit eget websted, skal du holde det nemt. En lys men solid uigennemsigtig farve er bedst til en baggrund - på den måde vil dine avatarbilleder skille sig ud. * Fortsæt med at tilføje til antallet af avatarer, du har på din hjemmeside. * Indsend din hjemmeside til store søgemaskiner som Google og Yahoo . * Sæt et vandmærke på hvert avatarbillede på din hjemmeside; Dette vil bidrage til at sikre, at online kunst tyve ikke hjælper sig selv. * Brug andre gratis reklamemuligheder som gratisannoncer til at annoncere din avatarwebsite.
  • Vælg ikke et baggrundsmønster, der er for optaget eller det vil forringe billederne af dine avatarer.
  • Den nemmeste måde at tjene penge på med avatarer er at lave og sælge dem fra din egen hjemmeside. Hvis du allerede er et forum junkie, der kan lide at oprette unikke avatarer til at bruge på forskellige fora, så er du allerede en del af vejen der.