Sådan fjerner du spam i Gmail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Gmail-konto med din email-adresse og adgangskode.

2.

Klik på ordet 'Spam' i øverste venstre hjørne af din skærm.

3.

Klik på 'alle', som vil sætte en afkrydsning ved siden af ​​alle dine spambeskeder.

4

Klik på 'Slet for evigt', og dine spammeldinger bliver nu slettet.

5.

Åbn en af ​​dine spam-e-mails og rul ned til bunden af ​​det. Der skal være et link til at vælge imod fremtidige meddelelser. Klik på dette link for at komme væk fra den enkeltes e-mail-liste. Du kan måske gå denne rute, så du stopper med at modtage meddelelser alle sammen.

6.

Se om du har at skrive din e-mail-adresse for at fravælge. Nogle virksomheder fjerner automatisk deres liste, når du klikker på linket til opt-out, men nogle kræver, at du indtaster den e-mail-adresse, du vil have taget ud af deres liste. Gør dette og klik på send og du vil ikke længere få spam fra dem.

Tips og advarsler

  • Hvis du får en spambesked i din indbakke, skal du blot klikke på 'rapporter spam' og e-mailen vil flytte fra din indbakke til din spambesked.
  • Klik ikke på nogen links inde i dine spam-e-mail-meddelelser, bortset fra linket fravalg.
  • Spam-e-mails er e-mails, der sendes til dig uden din tilladelse. De kan hurtigt udfylde din e-mail-konto, hvis du ikke gør noget ved det. Hver e-mail-server beskæftiger sig med spam på en anden måde. Gmail er god til at adskille spam til dig, så du kan slippe af med det hurtigere. Det er nemt at slette spam, og hvis du vil tage det lidt længere, kan du få nogle af spam til at stoppe med at komme sammen.