Sådan identificeres Cisco-hukommelsesmoduler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt det elektrostatiske udladningsarmbånd rundt om dit håndled. Kontrollér, at den ene ende af håndledsstikket rører din blanke hud. Berør den anden ende af stikket på en metaloverflade. Dette udlader din krop af enhver opbygget statisk elektricitet, der kan skade dig eller Cisco-enheden.

2.

Luk Cisco-enheden. Tag stikket ud af alle kabler og ledninger, der forbinder det med en strømkilde eller en computer.

3.

Løsn skruerne på forsiden af ​​Cisco-serveren. Skru skruerne ud og tag pladerne ud.

4.

Træk de to sorte faner i begge ender af metalbakken, der er placeret inde i serveren nær pladegitteret. Dette åbner skuffen med hukommelsesmodulerne. Træk bakken ud mod dig langs dens metalbaner. Hukommelsesmodulerne er placeret i bagenden af ​​bakken, længst indenfor Cisco-serveren.

5.

Læs rækken af ​​tal og bogstaver øverst på hvert hukommelsesmodul. Dette er det specifikke modelnummer på Cisco-hukommelsesmodulerne, der bruges af Cisco og hukommelsesforsyninger til at identificere modulerne. Henvis til denne tekstlinje, når du bestiller udskiftninger eller opgraderinger til hukommelsen.

Tips og advarsler

  • Brug altid et elektrostatisk urladningsarmbånd, når du åbner en Cisco-hukommelse modul for at forhindre chokerende de sarte instrumenter inden for serveren.
  • Cisco er en computer hardware og enhed producent. Cisco er kendt for sine serverenheder, der bruges til internet og lokalt netværk. Lær, hvordan du identificerer typen af ​​Cisco-hukommelsesmoduler, som din server bruger, hvis du skal udskifte eller opgradere din serverhukommelse.