Sådan installeres CAT5e-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Begyndte ved at køre CAT5e-kabler fra overflademonteringsåbningen gennem løbevognen, der går op ad væggene og derefter gennem D-ringene og (over stigenholderen hvis den er til stede) til patchpanelet placeret i telekommunikationsrummet. Du kan bruge kabler og sløjfekabler til at hjælpe dig med at styre kablerne, og du skal mærke slutningen af ​​hvert kabel.

2.

Du vil nu afslutte CAT5e kabler til ledige porte på patchpanelet ved hjælp af T568B ledningsstandarden. Vær sikker på at kablet, der er sluttet i den første patchpanelport, er forbundet til den første jack, der skal installeres. Nu vil du installere Mini-Jacks på kablerne på Raceway-boksen og snappe stikene i overflademonteringsboksen, og klik derefter på låget på kassen.

3.

Når kabler er afsluttet, du vil nu teste kablerne med Fluke Networks 620 LAN CableMeter. Hvis der ikke findes fejl i Fluke CableMeter, vil du fortsætte og placere en tone på kablet ved at tilslutte tonegeneratoren til den første jack og derefter tilslutte Banjo-adapteren til den første patchpanelport. Sæt lederne på telekommunikationstesten indstillet til faneblad 4 og faneblad 5, og kontroller derefter, om der blev modtaget en tone på patchpanelet.

Denne artikel indeholder instruktionerne om at køre CAT5e-kabel i en Raceway.