Sådan konfigureres fildeling på en Windows Vista-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Del filer via offentlige mapper!

En måde at dele filer på en computer med Windows Vista er at bruge den offentlige mappe-indstilling. Med den offentlige mappe skal du flytte de filer, du vil dele til en offentlig mappe. Ved at aktivere deling til den offentlige mappe kan enhver på dit netværk eller enhver med en brugerkonto og adgangskode til din computer få adgang til de filer, der er lagt i de offentlige mapper. Du kan indstille tilladelser og begrænsninger i den offentlige mappe, som giver dig mulighed for at blokere brugere fra at få adgang til den offentlige mappe, ændre filer eller oprette nye filer.

2.

Kontroladgang til offentlige mapper!

1) Åbn netværk og delingscenter
2) Klik på pilen ved at dele den offentlige mappe, og vælg derefter et af følgende valg:
-Turn om at dele for alle på netværket for at åbne filer.
-Kontakt deling for alle på netværket for at åbne, ændre og oprette filer.
-Tilslut deling (ingen på netværket har adgang til offentligheden mappe, men brugerne af computeren kan stadig).

3) Klik på Anvend - du kan få computeradministratoren til at fortsætte med ændringerne.

3.

< p> Bemærk!

Deling af dine filer / mapper er en bekvem måde at få adgang til dem på tværs af dit netværk. Du vil sikre dig, at du træffer de nødvendige foranstaltninger for at beskytte dig mod hackere. Sørg for, at du har en firewall på plads for at begrænse adgangen til dine delte mapper og filer.

Tips og advarsler

  • Brug de offentlige mapper til at dele Dine filer!
  • Korrekt etablere sikkerhed!
  • Har du nogensinde ønsket at få adgang til filer mellem forskellige computere på et hjemmenetværk? Nå er fildeling en relativt let funktion til at etablere og gøre adgang til filer mellem forskellige computere en leg. I denne artikel vil jeg forklare, hvordan man opretter fildeling på en Windows Vista-computer.