Sådan konfigureres fildeling på en Windows XP-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvad kan du gøre med fildeling?

Fildeling gør det muligt at oprette en central placering, hvor filer nemt kan nås mellem de forskellige computere i et hjem netværk. Uanset om dine computere er konfigureret til et kablet netværk eller et trådløst netværk, kan de alle indstilles til fildeling. Det er faktisk meget effektivt og nemt at etablere på et Windows-operativsystem.

2.

Adgang til fildelingsfunktionen!

På en computer med windows xp fildeling kan fås via min computer. Du vil dobbeltklikke på min computer. Når du har åbnet min computer, vil du derefter gå videre og højreklikke på den disk eller mappe, du vil dele, og vælg deling og sikkerhed.

3.

Bemærk! < br />
Disken og mappen du deler sammen med alle undermapper vil være tilgængelig af andre netværksbrugere. Windows XP anbefaler, at du kun deler en bestemt mappe og lad resten af ​​disken være utilgængelig. Hvis du deler hele disken og alt indholdet indeholder Windows XP vil du give en sikkerhedsadvarsel.

4.

Denne skærm vises kun, hvis du deler en disk !

Dette er skærmen, der vises, hvis du deler en disk. Det er en advarsel til dig, der opfordrer dig til at bruge netværksopsætningsguiden. Du kan vælge at bruge netværksopsætningsguiden eller bare gøre det selv.

5.

Installationsguiden til Windows XP (anbefales)!

Af Hvis du vælger Netværksopsætningen, kan du automatisk opsætte internetforbindelse firewall. Firewall til internetforbindelse er en funktion, der sikrer dine mapper og diske for at forhindre andre internetbrugere i at få adgang til dit delte indhold.

XP viser en anden advarsel!
< br /> Der vises en anden advarsel, der spørger dig om du vil bruge guiden til netværksopsætning eller bare aktivere fildeling. Hvis du vil have internetforbindelsen firewall, skal du vælge netværksopsætningsguiden, ellers kan du bare vælge indstillingen Aktiver fildeling.

7.

Opret et fildelingsnavn!

Når du har kørt netværksopsætningsguiden og fuldendt processen, kan du give mappen et navn. Bemærk, at navnet på den delte mappe eller er den, der vises til andre brugere på en anden netværkscomputer, der ønsker at få adgang til det.

8.

En anden note!

Andre brugere har evnen til at læse, skrive og slette delte mapper / diskindhold. For at deaktivere denne funktion kan uncheck tillade andre brugere at ændre mine filer.

Tips og advarsler

  • Brug guiden til opsætning af netværk til at beskytte dine filer fra få adgang til andre internetbrugere!
  • Hvis en fil slettes, der blev delt, er den gået for godt.
  • Har du nogensinde ønsket at få adgang til filer mellem forskellige computere på et hjemmenetværk? Nå er fildeling en relativt let funktion til at etablere og gøre adgang til filer mellem forskellige computere en leg. I denne artikel vil jeg forklare, hvordan man etablerer fildeling på en Windows XP-computer.