Sådan konverteres MID til WMA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kør Switch Sound File Converter efter at have downloadet den. Programvinduet vises.

2.

Klik på knappen 'Tilføj filer' for at tilføje en eller flere MID-filer til konverteringslisten. Hver tilføjet fil viser også sit nuværende format, størrelse og placering.

3.

Vælg WMA i rullemenuen 'Output Format' (nederste venstre hjørne).

4.

Klik på knappen 'Encoder Options' for at få vist dialogboksen 'Encoder Options'. Du kan justere kvaliteten og størrelsen af ​​den konverterede fil ved at vælge et valg fra den nederste rullemenu. Generelt øger kbps (kilobytes per sekund) og kHz (kilohertz) og vælger stereo over mono også lydkvaliteten og filstørrelsen. Dette eksempel bruger '128 kbps, 44 kHz, stereo CBR.' ('CBR' står for 'konstant bithastighed', en kodningsmetode.)

5.

Klik på knappen 'OK' for at lukke dialogboksen og vende tilbage til programvinduet .

6.

Klik på knappen 'Gennemse' for at indstille en lagringsmappe til den konverterede fil. Som standard er dette 'My Music' -mappen under din 'Mine dokumenter' -mappe. Dette eksempel gemmer musikken i mappen 'Lager' på C-drevet.

7.

Klik på knappen 'Konverter' nederst til højre for at få vist et statusvindue, der viser konverteringen fremskridt. Vinduet forsvinder, når filen konverteres.

8.

Kontroller den konverterede fil ved at afspille den i en WMA-afspiller som Windows Media Player.

h4> Tips og advarsler

  • En MID vokser hundredvis af gange større i WMA-format, afhængigt af den valgte kodningsindstilling. I dette eksempel er WMA 1494 KB, mens MID-filen kun er 6 KB.
  • Fordi MID-formatet gemmer noteoplysninger, kan musikken, der afspilles, variere afhængigt af, hvilket instrument lyde er tilgængeligt på MID-afspilleren. For at eliminere lydvariationer kan du permanent kode for lyden ved at konvertere MID-filen til WMA med en gratis konverter som Switch Sound File Converter (se Referencer til et downloadlink).