Sådan oprettes dine egne kontaktknapper

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Paint.NET gratis billedredigeringssoftware (se Ressourcer), så du nemt kan oprette en knap. Paint.NET tilbyder gratis avancerede redigeringsfunktioner. Men hvis du har andre programmer --- som Adobe Illustrator fra Corel Photoshop --- er du velkommen til at bruge dem i stedet for at springe videre til trin 6.

2.

Klik på den downloadede Paint.NET-fil med titlen 'Paint.NET.3.36.zip', og vælg derefter 'Uddrag alle.'

3.

Dobbeltklik på den nyligt ekstraherede installation fil. Følg anvisningerne på skærmen for at afslutte den automatiske installationsproces.

4.

Genstart din computer. Det er altid en god ide at genstarte efter installation af et nyt program.

5.

Åbn Paint.NET eller et andet billedredigeringsprogram og opret en JPEG-billedfil til dit websted. Paint.NET og andre redaktører har tekstfunktioner, så du kan skrive 'Kontakt' eller 'Email' på en farvet baggrund for en fin, professionel udseende knap.

Log på din hjemmeside editor og uploade den JPEG-billedfil, som du vil fungere som en kontakt-knap.

7.

Få adgang til HTML-koden i din website editor. 'Brug igen, proceduren for at komme til råkoden kan være forskellig, men processen er typisk ligetil.

8.

Fremhæv hele HTML-koden og hold nede' Ctrl ' og 'C' for at kopiere koden. Indsæt koden i et tekstbehandlingsprogram ved at holde 'Ctrl' og 'V.' nede. Gem dokumentet som en sikkerhedskopi, bare hvis du indsætter kontaktkoden forkert --- du kan indsætte den gemte kode tilbage i HTML-editoren, hvis du begår en fejl.

9.

Indsæt HTML-koden til HTML-editoren. Ifølge Tutorials Point, svarer e-mail-kontakt HTML til et weblink, men med 'mailto' i stedet for den normale 'http' -syntax. Derfor skal koden se ud som følger, indsætter din kontakt-email i stedet for 'contact@contact.x' og erstatter 'buttonURL' med JPEG-filadressen (webadressen til JPEG-filen): u0026 lt; a href = ' mailto: contact@contact.x 'u0026 gt; u0026 lt; img src =' buttonURL '/ u0026 gt; / a u0026 gt;

Med alle point-and-klik-web-skabere derude og billigere hosting fra tjenester som GoDaddy.com og Register.com er det nemmere end nogensinde at oprette en personlig hjemmeside til familie- eller forretningsbrug. Desværre bruger- venlige webredaktører kan ikke altid tillade alle funktionerne i fuldblæst HTML redigering. Heldigvis er der i forbindelse med kontaktknapper til din personlige hjemmeside skabelsesprocessen forholdsvis enkel. Oprettelse af knappen og den tilhørende HTML-kode tager kun et spørgsmål om minutter med den rigtige software.