Sådan opsætter du Insight High-Speed ​​Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfigurer Insight Internet

1.

Indstil dit Insight-kabelmodem. Når du købte og aktiverede internet service fra Insight, skulle du have modtaget en pakke, der indeholder et kabelmodem, vekselstrømsadapterkabler og et Ethernet-kabel. Vælg en placering tæt på et koaksialkabelstikkontakt for at oprette modemet.

2.

Skru koaksialkablet i modemet. Find koaksialkablet (det er normalt rundt og sort), der kommer fra stikkontakten. Dette er det samme kabel, du bruger, når du tilslutter dit tv. Find det tilsvarende stik på modemet og skru det fast.

3.

Slut modemet med den medfølgende vekselstrømsadapter. Find netadapteren til kabelmodemet. Sæt den lille ende i det tilsvarende stik på modemet og sæt den større ende i en stikkontakt eller stikkontakt. Modemets lys blinker for at indikere strøm.

4.

Slut Ethernet-kablet til det tilsvarende stik på kabelmodemet. Slut den anden ende til din computer s Ethernet-stik. Hvis dit modem fungerer korrekt, skal dit operativsystem registrere signalet med det samme.

5.

Test og fejlfinding din forbindelse. Åbn en browser og peg den på din yndlingsside. Hvis du får en fejlmeddelelse, skal du kontrollere alle forbindelser. Hvis det stadig ikke virker, skal du afbryde strømmen til modemet: Tag stikket ud, vent 30 sekunder, og sæt det i igen. Se dokumentationen til modemmet for at sikre, at de blinkende lamper indikerer en fungerende internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil tilslutte en router (eller en trådløs router) til flere computere, skal du tilslutte Ethernet-kablet (se trin 4) fra bagsiden af dit modem til indgangen på din router. Brug derefter yderligere Ethernet-kabler eller trådløs teknologi til at etablere forbindelse til din hjemmecomputer. Se i din router's brugervejledning for mere detaljerede oplysninger. Dit modem kan også installeres via USB, hvis modemet understøtter det . Brug blot det medfølgende USB-kabel og sæt det i modemets bagside, og sæt derefter den anden ende på computeren. Du skal måske installere yderligere software (medfølger også).
  • Insight tilbyder internet, kabel og telefon tjenester til tristate regionen Ohio, Kentucky og Indiana. Installation af dette højhastigheds-internet er en forholdsvis let proces og tager kun kort tid. Du vil gennemse dine yndlingswebsteder på ingen tid.