Sådan opsættes et ISDN-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt dit lokale telefonselskab for at se, om internettet via ISDN er tilgængelig. Hvis det er tilgængeligt, installerer telefonselskabet en dedikeret telefonlinje i nærheden af ​​computeren og aktiverer tjenesten. ISDN internetadgang faktureres månedligt på hjemme telefonregningen som regel.

2.

Køb eller modtag et ISDN-modem fra tjenesteudbyderen. ISDN-modemer koster mellem $100 og $250 nye Interne modemer kan koste mere. Hvis det leveres af telefonfirmaet, er det normalt et eksternt modem.

3.

Slut den dedikerede telefonlinje til ISDN-telefonstikket. computer til ISDN Modemet kan have en seriel port eller en telefonlinjeport til tilslutning til computeren. Se de medfølgende instruktioner for at bestemme, om modemet forbinder til computerens netværkskort, 56K modem eller en seriel port.

4.

Installer softwareudbydere eller drivere, der fulgte med modemet eller med tjenesteudbyderens tilmeldingspakke.

5.

Få adgang til internettet ved at starte en browser som Internet Explorer. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode for internetudbyderen og klikke på 'Connect.' Modemet ringer ud via den dedikerede p hone line og oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Mange telefonfirmaer skifter fra ISDN-tjenester til DSL-tjenester. Spørg dit lokale telefonselskab om DSL-tjenester, da DSL generelt er hurtigere end ISDN. DSL kræver ikke en separat dedikeret telefonlinje.
  • Kontrollér kompatibilitet med din computer, før du køber ISDN-service eller et ISDN-modem.
  • Et ISDN-modem (Integrated Services Digital Network) -modem gør det muligt for brugeren at oprette forbindelse til internettet via en dedikeret telefonlinje, der kun er til dette formål. ISDN-forbindelser ligner DSL-forbindelser, idet de bruger telefonlinjer til at få adgang til et netværk. ISDN-forbindelser deler dog ikke linjen med andre enheder, som f.eks. Telefoner eller faxmaskiner. En separat linje er installeret til ISDN-forbindelser. Tjenesten og hardware leveres ofte af telefonselskabet, der tilbyder tjenesten.