Sådan organiserer du din ferie Chaos

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gode måder at gøre denne højsæson til dit bedste nogensinde. I stedet for at fremhæve alt hvad du skal gøre, skal du sparke tilbage og tænke på, hvordan dagen skal være

2.

På din kalender farvekodes alle dine ærinder, aftaler og parties.You vil kunne fortælle et overblik, hvad der kommer op, og hvornår: Udpeg en dag en offical shopping dag. Prøv at finde et indkøbscenter eller butik, der imødekommer alle dine behov. Hold dig ud af ting ved farvekodede frister for at fuldføre shopping, postkort, indpakning og forsendelsesgaver, bageing og dekoration.

3.

Vælg et ud af det sted, som kælder eller ekstra plads til brug for gaveindpakning, på den måde er rodet i et rum, og alt hvad du behøver vil være på ét sted.

4.

Opret et album hvert år, så som kort og billeder begynder at komme ind kan du sætte dem i en bog og ikke lade dem bunke op. I stedet for at trække alle disse cookbooks bede din familie og venner for deres favoritter lave copys og sætte i en mappe rød, så du vil ved hvad det er.

Tag ca. en time for at skrive alle, du sender et kort eller en gave til din computer, så du ikke har alt det papir, du kan udskrive out mailing labels

Tips og advarsler

  • Opret et Holiday Album for år til år og sæt alle billeder og kort sammen med året
  • ORGANISERE DIN FERIEBEGRÆNSNINGER