Sådan overfører du et program fra en computer til en anden via et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en ny mappe på skrivebordet og kopier det program, du ønsker at overføre via dit netværk. Højreklik på den nyoprettede mappe og vælg 'Egenskaber' i den pop op-menu, der vises.

2.

Klik på fanen 'Deling' i menuen 'Egenskaber' . Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne mappe på netværket' under overskriften 'Netværksdeling og sikkerhed.' Indtast et netværksnavn for den delte mappe i feltet mærket 'Del navn'.

3.

Klik på 'OK' nederst i menuen for at gemme dine indstillinger og afslutte Menuen 'Egenskaber'. En grafik af en hånd markerer mappen og angiver, at dens indhold er delt.

4.

Åbn menuen 'Netværkssteder' på den computer, som du ønsker at overføre program og klik på 'View Workgroup Computers.'

5.

Klik på navnet på computeren, der deler det program, du vil overføre, og søg efter mappen med det navn, du oprettet tidligere. Træk og slip filen fra netværksmappen til dit skrivebord.

Der er ingen grund til at brænde et program på en cd eller kopiere til et hopdrev til at overføre dig fil, når du har strøm i et lokalnetværk bag dig. Lokale netværk gør det nemt, hurtigt og effektivt at overføre filer fra en computer på netværket til en anden.