Sådan plantes en blog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Jeg tænker på en blog som en slags som at plante frø. Hver gang en ny blog (frø) bliver bogført (plantet), skal du passe på det og vente på at se om der kommer en høst fra den.

2.

Der er så mange ting at gøre for at holde små blogs (planter) i live. Disse ting skal du lære undervejs, indtil du får en ømt (grøn) tommelfinger.

3.

Nogle af bloggene (frø) kan endda producere bleeg (ukrudt) . Disse skal slettes (trukket ud), hvis de bliver et problem.

4.

Der kan også være nogle blugs (bugs), der vil komme sammen og irritere dig og beskadige de nye små blogs, men forhåbentlig kan du lære at gøre hvad der er nødvendigt for at kontrollere dem og beskytte dine blogs fra dem.

5.

Der vil nu være et par blæser og så kan du kun håbe, at andre vil være venlige og kun grine eller give en slags konstruktiv kritik, så de kan rettes.

6.

Hvis det lykkes, så er din blogs vil være som den magiske bønne, der er plantet af Jack og Beanstalk og vokser vildt og frugtbart.

Happy Blogging.

Tips og advarsler

  • Blogging kan virke dumt, men det kan være terapeutisk.
  • For at komme i gang i bloggens verden, se links nedenfor.
  • Lad være med at skrive noget, du ikke 'Ikke, at alle skal se. Til sidst kan det ses af nogen.
  • Da jeg arbejdede på at oprette min første blog, er det nogle af de ting, der kom til at tænke på. Må disse trin hjælpe dig også undervejs, selvom kun med et smil.