Sådan testes hastigheden af ​​din internetadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent 'CNET Bandwidth Meter Online Speed ​​Test' fra linket i 'Ressourcer'. Du kan finde andre hastighedsprøver ved at søge på 'Internet-hastighedstest'. Kig efter en, der ikke sponsoreres af en internetudbyder, og det downloader ikke testprogrammer på dit system. Sådanne programmer kan indeholde spyware eller vira.

2.

Indtast din trecifrede områdekode i boks 1. I dette eksempel er områdekoden '949.'

3.

Vælg din forbindelsestype under rubrik 2. I dette eksempel er den valgte indstilling 'DSL.'

4.

Angiv din internetudbyder i boksen 3 drop-down (valgfri). I dette tilfælde er internetudbyderen 'DSL Extreme.'

5.

Klik på 'Gå' -knappen. En meddelelse meddeler dig, at testen kører. Resultaterne af testen vises derefter i rødt, graferet mod andre forbindelseshastigheder og -typer. I dette tilfælde er forbindelseshastigheden på 1135,9 Kbps (kilobytes per sekund) mellem 768k DSL og 1500k DSL.

Tips og advarsler

  • Den beregnede hastighed Ved enhver test påvirkes mængden af ​​behandling, der aktuelt udføres af din computer (enten ved at downloade andre filer eller køre andre programmer). For at få det højeste antal, skal du afslutte alle downloads og lukke alle andre programmer, før du gennemfører nogen test.
  • Internetudbydere (internetudbydere) prale af deres hurtige forbindelseshastigheder, uanset om du bruger et opkaldsmodem eller en T1-linje. De testresultater, de tilbyder, da bevis er naturligt forudindtaget i forhold til deres tjenester. Den eneste måde at opnå præcise hastighedstestresultater på er at bruge et tredjepartswebsted uden tilknytning til en bestemt internetudbyder.