Typer af internet service

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opkald

Opkald er den ældste metode til internetadgang, og den er stadig i dag. Opkaldsadgang forbliver nyttig på grund af den lave pris. Men i en alder af massiv MP3-downloading og webcam chatter, lav båndbredde af opkald gør denne tjeneste mindre end ønskelig for avancerede web surfere. Standardopkald er stadig omkring 56 Kilobytes per sekund. Ved 56 Kbps vil 1 MB data tage 2,5 minutter at downloade, ifølge til ConnectMyHighSpeed.com, et websted drevet af White Fence. En hurtig 6,0 Mbps kabelforbindelse kunne klare 1 MB i 1,5 sekunder.

Kabel

Som navnet antyder, ledes kabel-internettjenesten normalt til et hjem via Kabel-tv-kablet. Kablet skal gå gennem et hub eller en router for at sende internetsignaler korrekt, hvilket kræver, at leverandøren i hjemmet setup --- i modsætning til opkaldstjeneste, som lettere kan installeres direkte af brugeren. giver en række hastigheder baseret på pris, men selvom en højere hastighed købes af forbrugeren, forbinder den kan stadig være begrænset, hvis computerens interne Ethernet-kort er langsomt og forældet.

T1

Typisk dyrere end både opkald og kabel har T1 en imponerende båndbredde, der passer bedst til virksomheder eller flere hjemmecomputere. T1 er mindre tilgængelig end kabel højhastigheds internet, hvilket yderligere reducerer dets relevans som en personlig internetservice. Da high-speed internet først udgjorde en direkte udfordring til opkaldsforbindelse, blev T1 lettere tilbudt som et alternativ til kabel. Dette er ikke længere tilfældet, og T1 er faldet i niche-forretningsmarkeder.

Wi-Fi

Wi-Fi-tjenesten er trådløst internet, som typisk leveres via kabelforbindelser; Men dial-up og T1 trådløs er også mulige. Trådløs tager en internetindgang og sender den trådløst. Wi-Fi signalstyrke og hastighed afhænger stort set af den trådløse router, der bruges til at sende signalet; Imidlertid har interne og eksterne trådløse kort, der bruges til at afhente signalet, en vis indflydelse på overførselshastigheden. Wi-Fi er typisk en del af en bredere internetpakke. Men med Wi-Fi-kompatible routere tilgængelige hos store detailhandlere er det også muligt for forbrugerne at oprette deres egne trådløse netværk uafhængigt af deres normale internetudbyder. Wi-Fi tilbydes også i stigende grad gratis på mange offentlige steder som restauranter , boghandlere og kaffebarer.

Mærker

Internettjenester tilbydes gennem mange virksomheder. De forskellige typer af internet kan forstærkes med tredjeparts serviceplaner og kundesupport til en bedre internetoplevelse. Generelt er de fleste mærker er ens, og overførselshastigheden for hver forbindelse forbliver det vigtigste element, der skal overvejes. Populære virksomheder omfatter Road Runner, Charter Communications og AT u0026 T. I nogle tilfælde er typen af ​​service og internetudbyderen (ISP) begrænset på region. I store byer vil flere udbydere konkurrere om din virksomhed, mens i et mindre selskab kan et selskab have et pseudo-monopol på internettet. Internettet er kommet langt siden dets ydmyge begyndelse. Personlig og offentlig internetadgang gør det nemmere at komme online, uanset hvor du er. Luftfartssektoren, der er kendt for at fortælle kunderne at 'slukke for alle elektroniske enheder', har endda bøjet til denne stigende tendens, og tester Wi-Fi-service på flyvninger, ifølge en MSNBC-artikel. Men med så mange typer internetservice derude kan det være svært at vide, hvilken der passer til dig. Med nogle grundlæggende oplysninger om varierede tjenester kan processen blive meget lettere for gennemsnitsforbrugeren.