Hvad er Active Security Monitor Patch?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betydning

Den aktive sikkerhedsovervågning giver ofte patches til de seneste anti-virus-, anti-worm- og malware-opdateringer, der hjælper med at bekæmpe angrebet af nye adware og vira, der konstant frigives. Mange andre produkter som Active Security Monitor er tilgængelige online for en gratis, men dette produkt er gratis og brugervenligt.

Funktion

Hovedfunktionen af ​​Active Security Monitor-patch er at give kunden de seneste opdateringer at kæmpe for nye internet- og netværkstrusler. Hver patch opdaterer skærmen for at forhindre nye trusler mod at angribe et hjemmenetværk eller en computer. Skærmen scorer computerens aktuelle sikkerhed fra 1 til 100 og giver brugeren mulighed for at se, hvilke områder der skal forbedres. En tilsluttet hjemmeside fra AOL vil også give en mere detaljeret liste over, hvordan man forsvarer mod nye internettrusler. < h2> Fordele Ved hjælp af og vedvarende opdatering af den aktive sikkerhedsovervågning forhindres adware og vira på at inficere hjemme-internet og computere. Skærmen hjælper første gangs pc-brugere med at forstå niveauet af sikkerhed, der aktuelt er placeret på netværket. giver tips og forslag til forbedring af sikkerheden for hvert sikkerhedsområde. De enkelte områder er firewall, virusbeskyttelse, spywarebeskyttelse, Windows og browser, trådløs sikkerhed, pc-værktøjer og P2P-software.

Ekspertindsigt

AOL s Active Security Monitor er et nyttigt værktøj; Det er dog overflødigt at have et program, der overvåger opdateringer. Mange anti-virus-, anti-adware- og anti-malware-programmer har automatiske opdateringer, der logger ind på deres servere på et bestemt tidspunkt og henter de nyeste patches. Windows opdaterer og installerer automatisk også patches, som øger beskyttelseskapaciteten i operativsystemet. Det undlader også at finde bestemte anti-spyware-programmer, som påvirker dets niveau for systemet.

Overvejelser

Forskellige andre produkter diagnosticerer også de problemer, der almindeligvis påvirker hjemme internet og computere. AVG har et gratis antivirusprogram, som ikke kun diagnostiserer problemer med et netværk, men retter også dem. Flere betalte programmer som Norton har indviklede applikationer, som konstant overvåger alt på et hjemmenetværk. Afhængigt af det beskyttelsesniveau, der kræves for internetnetværket, kan den aktive sikkerhedsmonitor være nyttig. De konstante opdateringer opdaterer dog kun en bruger, når andre programmer skal opdateres. Active Security Monitor blev oprettet af AOL og Time Warner for at hjælpe hjemmebrugerne med at teste og finde fejl i deres internetnetværk. Skærmen opdaterer løbende nyheder og alarm brugeren, når nye patches er tilgængelige for at bekæmpe adware, spyware, malware, virus og orme. Aktiv Security Monitor vil også give oplysninger om, hvordan du forbedrer computer og netværkssikkerhed.