Problemer med PCMCIA Wireless Network Cards

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Inkompatible protokoller

Nyere routere understøtter ikke altid de ældre versioner af de 802.11 trådløse netværksprotokoller. Et kort, der kun kan håndtere b-protokollen, kan muligvis ikke håndtere en airless router, der bruger den senere 802.11g-protokol.

Forkerte og forældede drivere

Forkerte eller forældede drivere er den mest almindelige årsag til trådløst netværk problemer. Download og installer den korrekte driver til dit trådløse kort.

Bent Pins på adapteren

Kanten af ​​PCMCIA trådløse kort strækker sig forbi PCMCIA-slot på den bærbare computer. Hvis der anvendes for meget vægt eller tryk på denne del af kortet, kan adapterstifterne bøje. Fjern det trådløse kort, når den bærbare computer ikke er i brug.

Enhed ikke genkendt under hot swaps

PCMCIA-trådløse kort og USB-adaptere kan indsættes, mens computeren er tændt, hvilket ikke er tilfældet for de fleste enheder. Operativsystemet kan ikke altid genkende enheden, når den er tilsluttet. Hvis du tænder computeren og indsætter kortet, løser det normalt dette problem.

Begrænset trådløst område

Trådløse kort skal have en rækkevidde på ca. 90 fod. Nogle drivere, som Ubuntu Realtek 8139 trådløse driver, har problemer med at registrere et signal, hvis kilden er mere end ti meter væk. Begrænsede intervaller er som regel et resultat af et defekt kort. Trådløse kort giver en computer mulighed for at oprette forbindelse til internettet. PCMCIA-kort og USB-trådløse adaptere er de mest populære trådløse netværksindstillinger til netværkscomputere.