Sådan Password-beskyt en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find din IP-adresse!

Det første, vi skal vide, før vi kan oprette et kodeord til routeren, er din ip-adresse. IP-adressen bruges til at logge på routeren for at ændre det nuværende (fabriksindstillede) kodeord. For at få din ip-adresse skal du få adgang til kommandoprompten på din maskine.

2.

HVORDAN DU TILFØLGER OG ANVENDER KOMMANDO PROMPT!

Der er to måder at få adgang til kommandoprompten:
1. START, PROGRAMMER, TILBEHØR, KOMMANDO PROMPT
2. START, KØR cmd (WINDOWS VISTA = START, SØG, cmd

En gang i kommandopromptsmenuen vil du skrive:

ipconfig / all

Næste vil kommandoprompten vise dig en liste over data for dit netværk. liste over data vil du se en ip-adresse (eksempel 192.168.1.0).

3.

TILFØLGE ROUTEREN!

Når du har ip-adressen den hårde del er færdig.Nu vil vi have adgang til internettet og skrive ip-adressen i. Sæt ip-adressen i URL-søgefeltet. Derefter skal du komme til hjemmesiden for din producent af din specifikke router (EKSEMPEL - Linksys). Se i manualen, der fulgte med din specifikke router, på producentens adgangskode / brugernavn for at logge ind på dit netværk. han brugernavn er 'admin' eller 'password' og adgangskoden er enten u0026 quot; admin u0026 quot; eller 'kodeord'. Nogle gange er disse felter tomt, men den bedste måde at kende er, er brugermanualen.

4.

Sæt et adgangskode!

Når du er logget ind på router kan du få adgang til de administrative funktioner. Inden for de administrative funktioner skal du se sikkerhedsindstillinger. Inden for sikkerhedsindstillingen kan du ændre brugernavnet og adgangskoden for at logge ind på routeren.

5.

SÅDAN SIKKER RUTERNET S REMOTE ADMINISTRATIVE FUNKTIONER!
< br /> Du vil også gerne deaktivere de eksterne administrative funktioner. Fjernstyringsfunktioner gør det muligt for alle på internettet at få adgang til din router. For at være mere sikker skal du deaktivere disse muligheder. Den eneste grund til at aktivere dem er, hvis du har en administrator af netværket, der ikke altid er på stedet.

6.

SKIFT NETVÆRKETS NAVN!

Din router leveres med et standardnetværk navn som WLAN eller Linksys. Disse navne kaldes SSID'er. Du vil ændre navnet til noget, som du vil genkende, men andre vil ikke forbinde dig. DON 'T CALL YOU NETWORK' JOHN'S NETWORK. '

7.

Aktivér ENCRYPTION!

Trådløse routere bruger tre typer kryptering:

1. WPA2 (Wi-Fi Protect Access 2) - Er det sikreste krypteringsformat tilgængeligt på De nyere routere. BRUG DET, HVIS DET ER TILGÆNGELIGT PÅ DIN MODEL!

2. WPA (Wi-Fi Protected Access) - Brug WPA, hvis WPA2 ikke er tilgængelig på din specifikke model.
< br /> 3. WEP (Wired Equivalent Privacy) - Den mindst sikre af alle krypteringsformaterne og er realtively let at hacke. Hvis intet andet i det mindste bruger en WEP-kryptering, er det bedre end intet andet.

8.

RECORD PASSWORDS AND INSTÄLLNINGER!

Da du går igennem etableringen og sikringen af ​​din trådløse router, anbefaler jeg at skrive indstillingerne ned til fremtidig reference. Der er ingen grund til at bekymre dig hvis du mister adgangskoder og lignende. Trådløse routere leveres med nulstillet knapper, som normalt findes på bagsiden af ​​enheden. Her kan du nulstille din router til fabriksindstilling, hvis du af en eller anden grund skal nulstille router konfigurationer. Husk at genoprette dit netværk efter en nulstilling!

Tips og advarsler

  • Udskriv disse instruktioner og følg dem, når du opretter dit eget netværk eller sikrer din trådløse router.
  • Bede om hjælp, hvis du går tabt, vil steder som bedste køb sikre dit netværk for omkring $50. Det vil være penge, der bruges godt, TRUST MIG!
  • IKKE SIKKER DIN TRÅDLØSE NETVÆRK, ER LIGNENDE DERES HUS OPEN TIL INVADERE! KONFIDENTIELLE OPLYSNINGER OG HACKERS KOMMER INDLED, HVIS DU LÅDER DIG!
  • Har du nogensinde ønsket et sikkert trådløst netværk? Mange gennemsnitlige husstande har usikrede trådløse netværk, hvilket kan føre til hackere såvel som lækager i fortrolige oplysninger. I denne artikel vil jeg forklare de grundlæggende trin i sikring af et trådløst netværk, så det er passwordbeskyttet.