Sådan Ping dit netværk fra en iPhone

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din iPhone er tilsluttet det netværk, du vil scanne via WiFi.

2.

Gå til App Store på din iPhone og download programmet 'Network Ping Lite'.

Åbn programmet, og du vil se fire valg: Ping, Ping Subnet Traceroute og Telnet. For denne artikel vil vi fokusere på funktioner relateret til pinging.

4.

Vælg 'Ping' for at pinge en bestemt enhed.

5. < / p>

Indtast DNS-navnet (google.com) eller IP-adressen på den specifikke enhed, du vil pinge og tryk på 'Start'. Din iPhone sender nu fire ICMP-pakker og fortæller resultatet i

Vælg 'Ping Forever' -knappen nederst.

Vælg 'Ping Forever' -knappen. Subnet '-ikonet for at pinge et helt undernet.

7.

Som standard skal appen hente det subnet, som din iPhone allerede er på. Du kan ændre den for at kontrollere en anden undernet eller rækkevidde af IP-adresser. (Bemærk: Det kan kun kontrollere klasse C-netværksundernettet.) Du kan justere 'Ping Delay', hvilket er den tid, som appen venter på svar fra enheden, før den erklærer den mislykkedes .

Hit 'Start', og scanningen begynder. Du vil se en tabel over alle mulige IP-adresser i klasse C for det pågældende subnet og appen vil ændre farven på hver, som den scanner for at fortælle dig, hvilke svarede. Sort = Intet svar. Grøn = Modtaget svar. Gul = sidste forespørgsel mislykkedes. Rød = stoppet med at give svar. Scanningen vil tage flere minutter at fuldføre, så vær tålmodig.

Pinging er et vigtigt værktøj, som it-fagfolk bruger til at teste tilstedeværelsen af ​​andre enheder på et netværk. En ICMP-pakke af information sendes over netværket til en bestemt IP-adresse eller måske et helt undernet af IP-adresser - og derefter reagerer enheden for at gøre sig kendt på netværket. Normalt skal en IT-person eller netværksadministrator have en computer til at gøre dette, men nu hvor alderen er kommet, hvor mobiltelefoner er simpelthen små computere og fuldt ud er i stand til at få adgang til netværk - disse typer netværkstest kan nu gøres lige fra telefonerne.