Sådan får du adgang til internettet på den amerikanske mobiltelefonstjeneste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om telefonen du har, er kompatibel med mobilbrowserapplikationen, der leveres af easyedge datatjenester. Du kan bestemme dette ved at gå til telefonens hovedmenu for at se om det har en easyedge-mulighed eller ej.

2.

Ring til US Cellular (se Ressourcer) for at lære hvordan for at få denne applikation på din telefon, hvis den ikke allerede er der. Vær forberedt på at købe en ny telefon, hvis din er ikke kompatibel med denne applikation.

3.

Vælg indkøb vognikon fra telefonens hovedmenu valgliste. Indtast easyedge-butikken. Når du har gennemgået kategorierne, skal du vælge mobilbrowserapplikationen.

4.

Vælg den prisvalg, der passer bedst til din økonomi. Efter at have gennemgået vilkårene, download programmet til din telefon. Du vil se et ikon til programmet, efter at downloadet er færdigt.

5.

Vælg indstillingen for download shop fra hovedmenuen, og vælg applikationen til mobilbrowserikonet. Dette vil køre programmet og dermed give adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • Der er et gebyr for denne applikation oven på webadgangsgebyrerne.
  • I 2004 lancerede US Cellular sammen med softwareudvikleren Novarra en internetbrowser, der giver adgang til World Wide Web på mobiltelefoner. nweb, som ansøgningen hedder, kan købes dagligt eller månedligt via easyedgeSM, virksomhedens trådløse datatjeneste.