Sådan får du et DSL-modem i et landdistrikt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et DSL modem fra en elektronik eller computer butik. Der er mange DSL-modemer til rådighed, og mange kan købes for under $100.

2.

Slut DSL-modemet til den eksisterende telefonlinje i landdistriktet. Tilslut den anden ende til computerens netværkskort. Nogle landsdækkede telefonlinjer kan have tørre linjer i dem eller regelmæssige linjer, der ikke løber gennem et filter. Disse ældre linjer kan tillade dataoverførsel over dem uden at være begrænset af en DSL-udbyder.

3.

Kontakt nærmeste udbyder af DSL-tjeneste. I mange tilfælde vil telefonlinjen enten ikke være i stand til DSL-signaler, eller en nyere 'digital' linje skal være installeret af DSL-firmaet. Du må ikke afsløre, at du forsøgte at bruge et DSL-modem på en eksisterende linje uden deres tjenester --- dette kan efterlade dem usandsynligt at arbejde sammen med dig.

4.

Tal med DSL-udbyderen og forklar dem ønsket om at bruge deres service i dit landområde. Nogle udbydere kan være villige til at køre en DSL-linje til hjemmet, så længe du er villig til at underskrive en langvarig

5.

Spørg naboer, hvis de også gerne vil have DSL-service. DSL-selskabet kan være villig til at køre en DSL-forbindelse linje eller et par til landdistrikterne, hvis der er efterspørgsel efter det. Selvom de stadig kræver, at kunden betaler omkostningerne forbundet med at køre en DSL-linje til området, kan opdeling af omkostningerne med flere naboer reducere individuelle boligomkostninger.

Tips og advarsler

  • Saml naboer, der også er interesserede i DSL-service. Hvis der er tilstrækkeligt med landdistrikterne til at anmode om det, kan DSL-selskabet være villigt til at køre en linje til området.
  • Selv om der er ulovlige metoder til at opnå 'gratis' DSL via digitale klare telefonlinjer eller nogle tørre linjer , dette kan føre til spotty internet service, bøder, retlige handlinger og tilbagekaldelse af eksisterende telefonitjenester.
  • At få et DSL-modem i et landområde kan gøres ret let; få den faktiske DSL internetforbindelse til at gå sammen med DSL modemet kan være lidt vanskeligere. Dem i landdistrikter har længe kæmpet for at få adgang til højhastighedstog med høj kvalitet på nettet lovligt. For mange i landdistrikterne er spotty (og dyre) satellittjeneste eller langsom opkald de eneste tilgængelige muligheder. Nogle i landdistrikterne kan endda føle, at de bliver forladt af internetudbydere med høj hastighed, der kan se investeringen af ​​nye digitale linjer i et sparsomt befolket område som værende for dyre. Men med en smule overbevisende af husejere, der ønsker DSL Internet, kan landboende være i stand til at udarbejde en måde at få DSL-linjer til at køre til deres hjem.