Sådan får du folk til at følge dig på Twitter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hvad har du på din profil på Twitter? Siger din profil, 'brown-eyed Texan' eller 'Blondie fra LA' Det er dejligt, men du vil også tilføje dine hobbyer eller dit erhverv. Dette er vigtigt, fordi folk vil kunne finde dig efter dine interesser.

2.

Begynd følgende folk efter deres interesser. Hvis du spiller guitaren, skal du klikke på u0026 quot; Find People u0026 quot; og indtaste guitar for at se en hel liste af mennesker, som også er interesserede i guitaren. Klik på deres profil og se om de ville være en god kamp og begynde at følge dem. Til gengæld vil de mere sandsynligt følge dig.

3.

Tilføj 'Følg mig på Twitter' på din blog, dit websted og din email. det er et hyperlink, så det er nemt for folk at klikke på og følge dig. Tilføj dit Twitter link til dit visitkort og

4.

Twit interessante tweets, retweet andre folk tweets, som du finder interessant. Du vil se det som RT på Twitter. Når du ser noget interessant på en hjemmeside eller i nyhederne, skal du kopiere og indsætte webadressen (adressen i browseren) og sætte den på Twitter.

5.

Når folk begynder at følge Du skal sørge for at sende dem en direkte meddelelse (DM) og takke dem. Tjek deres profil, så du ved noget om dem.

6.

Fredag ​​er 'Følg fredag' dage. Det er en god måde at finde ud af om folk fra dine tilhængere og også for dig at være rar ved at pitche dine tilhængere til andre mennesker. Tag dig tid hver fredag ​​for at lade andre vide om dine venner, og de vil gøre det samme for dig.

Nu hvor du er blevet medlem af Twitter, vil du have folk til at følge dig. Der er måder at gøre det for at sikre, at du får folk til at finde dig og følge dig. Her er nogle tips, du kan gøre for at dyrke dine følgere på kort tid.