Sådan finder du den rigtige trådløse router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, hvor meget du er villig til at bruge!

Der er et ordsprog, 'Du får hvad du betaler for. u0026 quot; Du vil opdage, at denne erklæring ofte er realistisk. Før du beslutter dig for hvilken trådløs router du vælger, bestemme, hvor meget du har eller er villig til at bruge på en god enhed.

2.

Kend forskellen mellem routere.

Dybest set er der 3 forskellige trådløse routere på markedet i dag:

Trådløs G: Er den langsomste forbindelsesvurdering på 54 Mbps (mega bits per sekund) og tilbyder det mindste dækningsområde . Denne enhed er god for den gennemsnitlige hjemme bruger, der ikke har mange trådløse objekter, der forbinder til et netværk. Det bruges hovedsagelig til webbrowsing og ikke meget andet. Prisintervaller fra $29.99 til $49.99.

Trådløs G + eller Forbedret: Er den næste hurtigste enhed til basismodellen. Det giver en forbindelsesklassificering på dobbelt så høj som en standard G ved 108 Mbps (mega bits per sekund). Det giver lidt mere rækkevidde end den trådløse g. Det er en god enhed til mellemstore netværk, video streaming og web browsing. Prisintervaller fra $39,99 til $59,99.

Trådløs N: Er den hurtigste router ude på markedet og tilbyder forbindelsesvurderinger på op til 600 Mbps (mega bits per sekund). Dette er den ultimative router ude på markedet. Det er godt for trådløse overvågningssystemer, webbrowsing, online videospil, store netværk, video streaming og meget mere. Prisintervaller fra 59,99 til omkring $120,00.

3.

Andre funktioner at overveje!

Nogle routere kan købes rækkevidde forbedret. Hvis du ønsker at få et større forbindelsesområde, spørg at købe en forbedret router. Hvis rækkevidde er et problem, spørg ved at købe høje forstærkere til den specifikke enhed, du har til hensigt at købe.

4.

Producenter!

Der er mange producenter af trådløse routere. Hvordan ved du, hvilken producent der skal gå med? Jeg vil foreslå, at du kigger efter navne-mærke routere som linksys, belkin, netgear eller d-link. Priserne på disse særlige navnevare routere kan koste lidt flere penge, men de fungerer normalt mere effektivt.

5.

Læs anmeldelser!

Det bedste ved at købe en elektronisk enhed er at lave nogle undersøgelser. Læs anmeldelser om, hvad kunderne skal sige, der allerede ejer enheden. Kan de lide det, hvad er fordele og ulemper? Dette hjælper dig med at træffe et uddannet valg om, hvilken trådløse router-model der opfylder dine specifikke behov.

Tips og advarsler

  • Læs anmeldelser for at hjælpe dit køb.
  • Udskriv artiklen og køb den, det kan hjælpe dig i din udvælgelsesproces.
  • Adgangskode beskytter din trådløse router, så du kan undgå hackere!
  • Når du køber en trådløs router, bemærker du, at der er mange forskellige muligheder, og du kan ikke rigtig forstå forskellen mellem dem. I denne artikel forklarer jeg, hvordan du finder præcis, hvilken trådløs artikel er det rigtige valg for dig og din husstand.