Sådan finder du mennesker online på Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start Skype-softwaren ved at dobbeltklikke på ikonet i mappen Programmer (på en Mac) eller ved at vælge det fra menuen Start (på en Windows-pc). Hvis du ikke har Skype installeret, kan du downloade softwaren fra Skype-webstedet.

2.

Indtast dit Skype-brugernavn og adgangskode på Skype-velkomstskærmen, hvis det ikke Log automatisk ind. Vent til Skype-programmet til at oprette forbindelse til Skype-serveren via din internetforbindelse. Programmet vil chime, når det er lykkedes at forbinde, og det vil vise alle de venner og personer, du allerede har fundet og tilføjet til din Skype Messenger-liste.

3.

Klik på ' Kontakter 'i Skype-programmets øverste menulinje.

4.

Vælg' Søg efter Skype-kontakter 'fra rullemenuen. Et dialogvindue vises på skærmen for at hjælpe dig med at finde folk online med Skype.

5.

Indtast relevante identifikations- og kontaktoplysninger, som du måske ved om den person, du er forsøger at finde. Du kan søge og finde personer online på Skype ved hjælp af forskellige identifikationsindstillinger. For eksempel kan du finde folk ved deres Skype-navn, fulde navn, e-mail-adresse og telefonnummer. Hvis du søger efter et fælles navn, kan du indsnævre din søgning og finde folk online på Skype efter by, land, alder og køn. Klik på 'Søg', når du er færdig med at angive nogen identificerbare oplysninger. Skype vil derefter liste alle de personer, der har fundet det, der matcher dine kriterier.

6.

Klik på navnet på en person for at se flere oplysninger. Hvis personen er den person, du forsøgte at finde online, skal du klikke på 'Tilføj kontakt' for at tilføje sit navn til din Skype-kompis liste. Du kan nu foretage opkald, chat og video-besked til den person, du har fundet.

Skype er en online video, lyd og tekstbesked tjeneste. Skype er bedst kendt for at give forbrugerne mulighed for at foretage telefonopkald via en bredbåndsinternetforbindelse. Enkeltpersoner kan enten foretage opkald til et rigtigt telefonnummer eller ringe til andre Skype-brugere via sin indbyggede venneliste. Lær hvordan man finder personer online på Skype for at få mest muligt ud af sine telefon- og messaging-tjenester.