Sådan fremskynder du dit netværks internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Caching - Udbydes af forskellige leverandører og indbygget i Internet Explorer, kan caching være meget effektiv i mange situationer.

2.

Protokol spoofing - Hvilken protokolspoofing opnår, er at forfalske klientens eller serversiden af ​​transaktionen og derefter sende en mere kompakt version af transaktionen over internettet, dvs. sæt alle billederne i en konvolut og send den på dine vegne og dermed spare dig port.

3.

Kun om tekst fra din browser - Hvis du sidder fast med en opringning eller langsommere bredbåndsforbindelse, har din browser sandsynligvis en mulighed for kun at indlæse tekst. < /p>

4.

Application shaping - En af de mest populære og intuitive former for optimering af båndbredde er en metode kaldet 'application shaping, u0026 quot; med aliaser af 'trafikformning', 'båndbreddekontrol', og måske er nogle få andre smidt ind for godt mål. For IT-chefen, der holdes ansvarlig for alt, hvad der kan og vil gå galt i et netværk, eller CIO, der skal administrere netværksforbrugspolitikker, er det en drøm, der går i opfyldelse. Hvis du kan opdele dele af dit WAN / Internet-link til forskellige applikationer, kan du tage kontrol over dit netværk og sikre, at vigtig trafik har tilstrækkelig båndbredde. I centrum af applikationsformularen er evnen til at identificere trafik efter type. For eksempel at identificere mellem Citrix-trafik, streaming lyd, Kazaa peer-to-peer eller noget andet. Men denne tilgang er ikke uden sine ulemper.

Sluk for ubrugte computere. Mange gange, selv i løbet af dagen, hvor børnene går i skole, vil jeg være bruger min Skype-telefon, og forbindelsen vil bryde op. Jeg har ingen idé om, hvad nøjagtigt børnenes computere laver, men hvis jeg logger dem fra internettet, bliver det bedre med Skype-opkaldet hver gang. På en måde er det en konkurrence om begrænsede båndbredderessourcer, så det vil normalt øge din computers ydeevne.

Dræb baggrundsopgaver på din computer - Du bør også prøve at slukke for eventuelle Bittorrent- eller baggrundsopgaver på din computer, hvis du har problemer, mens du prøver at se en video eller foretage et VoIP-opkald. Brug din proceslinje til at se, hvilke applikationer der kører og dræbe dem, du ikke vil. Selv om dette er lidt drastisk, kan du bare finde ud af, at det gør en forskel. Du bliver overrasket over, hvad der kører på din computer uden Du ved det selv (eller vil have det).

Test din internethastighed - Et af de mest almindelige problemer med langsom internet service er, at din udbyder ikke giver dig hvad De har annonceret.

8.

Sørg for, at du ikke ved et uheld er forbundet med et svagt adgangspunktsignal - Hvis signalet mellem dig og adgangspunktet er svagt, vil adgangspunktet

Implementér en retfærdighedsenhed for at udjævne de uslebne patches i uoverensstemmende travle timer - Hvis du er på et kontor, der deler et internetfeed Med forskellige brugere vil NetEqualizer (www.netequalizer.com) holde aggressive båndbreddebrugere ude af trængsel. Andet, det kan ikke skabe yderligere båndbredde på dit rør, men det vil fjern gridlocken forårsaget af din kollega i den næste kabine, der downloader en Microsoft service pack.

Selvom der ikke er nogen måde at rent faktisk gøre din sande internethastighed hurtigere, er der nogle tips til hjemme- og virksomhedens brugere, der bedre kan udnytte den båndbredde, du har, og dermed give illusionen om et hurtigere rør.