Sådan installeres Cox Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for det Cox-kompatible internetmodem. Hvis du er i tvivl om dit modem er kompatibelt med Cox Internet-tjenesterne, skal du sammenligne dets modelnavn med deres liste over kompatible modemer (se Ressourcer). Hvis du ikke har et modem, kan du købe en fra Cox til et mindre gebyr.

2.

Find det 12 fods koaksialkabel i Cox Fast Connect Kit, du modtog når du registrerer dig hos Cox. Sæt den ene ende af koaksialkabelet ind i modemet og den anden ende ind i kabeludgangen i væggen. Hvis du deler stikkontakten med et fjernsyn, skal du bruge den medfølgende tovejs splitter.

3.

Tilslut kabelmodemet til din computer ved hjælp af det medfølgende Ethernet-kabel.

4.

Indsæt Cox Internet installations-cd'en i din computer. Installations velkomstskærmen starter automatisk. Følg vejledningen på skærmen for at starte den automatiske installationsproces. Du skal kende dit Cox kontonummer, brugernavn og kodeord (inkluderet i velkomstpakken) for at afslutte installationen af ​​Cox Internet-tjenesten. Når du indtaster i alle relevante kontooplysninger, vil Cox installations-cd'en konfigurere dit kabelmodem til at aktivere dit kabel Internet.

5.

Start den ønskede webbrowser (f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari eller Microsoft Internet Explorer) og begynde at surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • Køb Cox Professional Installation Service Resources), hvis du er usikker på din evne til at installere Cox Internet.
  • Cox er en internetudbyder (ISP), der leverer højhastighedstabel til internetforbrug til forbrugerne. Højhastighedsinternet tilbyder kunderne mange fordele i forhold til dial-up-internet, herunder hurtigere downloads og en permanent forbindelse. Lær at installere Cox-kabel Internet for at begynde at udnytte disse fordele.