Sådan installeres en USB trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg, inden du køber en trådløs USB-adapter. Der er mange forskellige netværksselskaber som Belkin, Netgear og Linksys (se links i Resources). Sammenlign priser og funktioner såsom hastighed i megabyte pr. Sekund (mbps). Søg efter trådløse USB-adaptere med overholdelse af IEEE 802.11b eller IEEE 802.11g. Disse muligheder giver dig øget sikkerhed på dit netværk.

2.

Slut din købte USB til en USB-port på din computer. Afhængigt af den valgte model kan du have en installations-cd. Placer din installations-cd i cd-rom'en på din computer, og følg installationsvejledningen for at installere de trådløse USB-drivere. Nogle adaptere installeres automatisk.

3.

Find det trådløse ikon nederst til højre på computerskærmen. Hvis der er en 'X' markeret på den, skal du bruge den vejledning, der følger med din købte trådløse USB-adapter til at konfigurere den korrekt. Det trådløse ikon lyser normalt, når der opdages et trådløst forbindelsespunkt.

En trådløs USB-adapter er en simpel enhed, som forbinder til en åben USB-port på din computer eller laptop, så du kan oprette forbindelse til et netværk, der ligger inden for rækkevidde. De kommer med forskellige forbindelseshastigheder, intervaller og sikkerhedsbeskyttelse, så du kan oprette forbindelse til internettet og bruge e-mail-servere uden komplicerede opsætninger. Installation af USB-adaptere til en computer er en simpel opgave, som alle kan udføre. Med kun få skridt kan du få adgang til trådløst netværk, hvor der er en.