Sådan installeres et Comcast-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd computeren og log ind på dit operativsystem som normalt. Forbered et sted for dit kabelmodem, så du kan tilslutte enheden til både dit stikkontakt og din computer. Tilslut det koaksialkabel, der fører fra din stikkontakt til den tilsvarende port på bagsiden af ​​modemet. Stram tilslutningen af ​​stikket, indtil kablet er sikkert på plads. Tilslut den ene ende af strømforsyningen til den tilsvarende port på bagsiden af ​​modemmet; Slut den resterende ende til en ledig stikkontakt.

2.

Undersøg lysene på modemets frontpanel; Vent til 'Power', 'Send', 'Receive' og 'Online' -lysene for at blive solid grøn, inden du fortsætter.

3.

Slut en ende af Ethernet-kablet til den tilsvarende port på modemets bagside; Slut den resterende ende til ethvert tilgængeligt Ethernet-port på din computer.

4.

Åbn dit operativsystems kontrolpanel eller systemindstillinger vindue og få adgang til indstillingerne for netværkskonfiguration. mulighederne for automatisk at få en IP-adresse og DNS-serveradresse. Disse indstillinger findes normalt i afsnittet for indstilling af TCP / IP-præferencer. Genstart computeren. Installation er nu afsluttet.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger en computer, der kører Windows, og ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installationen, kan det være nødvendigt at forny din IP-adresse. Åbn kommandoen 'Kør' via Start-menuen, skriv 'cmd' og tryk på 'OK;' skriv 'ipconfig / renew' på prompt og tryk på 'Enter' og skriv 'exit' og tryk 'Enter' igen. Hvis lysene på dit kabelmodem nægter at blive solid grøn, prøv at nulstille modemet ved at trykke på 'Reset' på bagsiden af ​​enheden eller ved midlertidigt at afbryde strømforsyningen. Hvis dette ikke løser problemet, c intakt din tjenesteudbyder. Hvis det er nødvendigt, kan du købe en kabel splitter til dit koaksialkabel; Dette giver dig mulighed for at forbinde 2 enheder (f.eks. en kabelboks og dit modem) til samme kabeludgang.
  • Når en kunde bestiller kabel internet service fra Comcast, leverer virksomheden et Motorola SURFboard kabelmodem for at lette højhastighedsadgang til internettet. Dette modem er udstyret med Ethernet- og USB-stik, en maksimal modemoverførselshastighed på 32 Mbps og en netværksoverførselshastighed på 100 Mbps. Meget af den nødvendige software til tilslutning til Comcasts kabletjeneste installeres på selve enheden; som sådan består installationen af ​​simpelthen at forbinde modemet til din computer og udføre nogle grundlæggende konfigurationer.