Sådan laver du ENHVER printer en netværksprinter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Først skal du købe dig selv en printserver. hvis du er heldig, kan din trådløse router endda have en printerserver indbygget i den. De højere endstykker har funktioner som dette. Hvis ikke, skal du hente en hos din lokale elektronikbutik eller ebay som jeg plejer at gøre. />
Jeg bruger selv en WPSM54G Linksys trådløse printernetkort, som jeg har fået gratis. Kan ikke slå gratis!

2.

Næste skal du afbryde printeren fra din pc. Din printserver vil have en installations cd eller instruktioner om, hvordan du downloader softwaren til din pc individuelt. du vil først oprette en hovedcomputer i henhold til din software / instruktioner. På noget tidspunkt vil du forbinde din printer til serveren og udføre et testudskrift via selve softwaren eller serveren.

3.

Når du tilføjer softwaren til hver pc på dit netværk, vil du gerne have sådanne udskrivningsmuligheder.

4.

og tillykke !! ' re-tilsluttet og i stand til at udskrive trådløst!

Tips og advarsler

  • Hold øje med dit printerpapir. det har tendens til at løbe hurtigt, når din familie kender det, så de hver især udskriver nu.
  • Få en printer, der har en sort blækpatron eller laserprinter med høj kapacitet. I mine erfaringer er sort mest brugt til projekter. min bror mfc240C håndterer sig selv fejlfrit, og jeg kunne ikke være lykkeligere.
  • Printerserveren giver dig mulighed for at udskrive og måske kun faxe via printeren. Alt i en printerfunktion bliver gjort ubrugelig på denne måde. Det anbefales at have printeren opdelt mellem din server og en hovedcomputer, som kan håndtere scannings- og hukommelseskortfunktionerne, såfremt det er udstyret.
  • så du har et wifi hjemmenetværk og en printer. hvis din familie er som min, er vi alle på vores egne computere til vores egne formål. Nå er det en besvær, der forbinder hver pc til printeren individuelt. Forenkle dit liv !!! gør det ene printer tilsluttet til dit netværk og print trådløst fra dig pc nedenunder eller udenfor, besværet gratis !!