Sådan laver du din egen blog

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find først en bloggens vært, der er masser af gratis blogsites, så du bliver ikke trukket til at betale for en, som Blogger, Weebly, WordPress. Hver af disse websteder vil have en tur, som du kan tage og se, hvad de har at byde på, og hvilken er det nemmeste for dig at bruge.

Når du har fundet en, du kan lide, skal du tilmelde dig bliver nødt til at komme med et navn til din blog, du kan bruge ting som dit navn, firmanavn, du kan sammenfaldende dit indhold med dit navn som om du kan lide baseball og din blog med indeholder en masse baseball indhold, du kan nævne det 'Tag mig ud til boldspillet', men husk det vil være som webadressen for andre at finde dig.

3.

Nu begynder det sjovt. Hver af disse hosting sites leveres med gratis skabeloner, så du behøver ikke bekymre dig om at forsøge at finde ud af, hvordan eller hvor du skal placere dit indhold. Så vælg din skabelon og farver eller baggrunde og begynd at tilføje dig indhold. De fleste skabeloner har et sted for forfatteren eller et biograf-sted, det er her du kan fortælle alle om dig selv.

4. Der har du det til din helt egen blog. Glem ikke at lade alle dine venner og familie vide om det, så de kan tjekke det ud. Jeg elsker at lave mad og indsamle opskrifter, så jeg har lige startet en ny blog bare for det, så hvis du deler min interesse kommer over og tjek den ud

Tips og advarsler Husk, at din blog har en måde at komme rundt og er offentlig, så vigtig af indholdet. Arbejdsgivere eller potentielle arbejdsgivere vil ofte google dig for at finde ud af mere information om den potentielle medarbejder, det kan gøre eller ødelægge dit drømmejob. Blogging er en fantastisk måde for dig at offentliggøre historier om dig, for at holde dine venner og familie informeret om, hvad der sker i dit liv, du kan sende billeder, videoer og links til dine yndlingswebsteder. Jeg tænker på min blog-side som mit hjem, det er her jeg kan sætte mine tanker og vise ting om mig og min familie. Jeg elsker at lave mad, så du vil finde opskrifter og madlavningstips på min blog. Du kan linke du blogger på dit websted eller andre sociale netværkssider som Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn osv. Så hvordan laver du din egen blog ....