Sådan laver du en Secure Proxy-webside

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg et proxywebsted på internettet (se ressourcer nedenfor), men vær meget forsigtig med dit valg. Du må muligvis lægge kontanter til de mere pålidelige proxy-servere, men deres ensartede historie om kvalitet og pålidelighed sikrer dig, at din IP-adresse ikke vil blive brugt til ondsindede formål. Det er bedre at være sikker end undskyld, trods alt.

2.

Opret en blog (en under yderligere ressourcer). Den nemmeste måde at oprette en hjemmeside på er at bruge en blogging service, og dette vil fungere som gateway mellem dit websted og proxyserveren. Der er nok serviceudbydere til blogs derude, og en blogging-tjeneste, der passer til dine behov, kan let søges ud. Du vil muligvis gerne tilmelde dig betalte bloggingabonnementer, hvis du planlægger at tjene penge på din blog gennem annoncer, da gratis blogs får en nedsættelse af dit websites annonceringsindtjening.

Kode på proxywebstedets webadresse. Det er her, hvor din grundlæggende HTML-kodningskendskab kommer ind. Den valgte proxywebsite vil generere en kode, som du kan bruge, og du skal kopiere den pågældende kode til din blogs store proxyformular (på din blogs redigeringsside). Når du har gjort dette, vises en proxy URL-formular på din side, som derefter bruges af besøgende til at få adgang til webstedet.

En sikker proxy kan hjælpe med at sikre det fortrolige indhold i din computer ved at erstatte din IP-adresse for en proxyserver. Med så mange vira og trusler på internettet i dag er det vigtigt at være så sikker som muligt. Følg disse trin for smertefrit at oprette en sikker proxywebside for dit planlagte websted.