Sådan oprettes en Boondocks Avatar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af en Boondocks avatar

1.

Bestem kravene til avatarer på det websted, du vil bruge. Du vil normalt være begrænset i filtype, filstørrelse og billedstørrelse. Af hensyn til vores eksempel skal vi sige, at du har brug for et JPEG-billede, der er 50x50 pixel i størrelse og 20k eller mindre.

2.

Download Boondocks-billedet, der du vil bruge, enten fra tegneserien eller den animerede serie. Husk, at din avatar vil være relativt lille, så du vil nok være bedst at vælge et billede til bestemte tegn frem for en hel scene. For vores eksempel antager vi, at du bruger et farvebillede af Huey fra den animerede serie.

3.

Åbn din billedredigeringssoftware, og åbn billedet som du lige downloadede.

4.

Beskær billedet. Beskæring består i at skære den del af billedet, som du ikke vil bruge. Da vi laver en 50x50 avatar, kan du fjerne en stor del af det oprindelige billede. Denne proces vil variere afhængigt af hvilket program du bruger, men i Adobe Photoshop gøres det ved at vælge værktøjet 'Beskær', tegne en boks rundt om den del, du vil gemme, og dobbeltklikke inde i firkanten.

5.

Kontroller størrelsen af ​​dit billede i pixels. I Adobe Photoshop kan dette gøres ved at klikke på 'Billedstørrelse ...' under 'Billed' -menuen. Hvis dit program ikke har mulighed for at kontrollere størrelse, skal du blot gemme dokumentet til skrivebordet og kontrollere dets egenskaber, hvor pixelstørrelse vil blive angivet. Du skal justere billedstørrelsen, så den passer til 50x50 specifikationerne. Dette kan være en forsøgs- og fejlproces, da yderligere beskæring kan skære mere af billedet end du vil, og justere billedstørrelsen (som også er på skærmbilledet 'Billedstørrelse') kan forlade billedet kornigt og forvrænget . Juster indstillingerne, indtil de ser rigtigt ud til dig.

6.

Hvis du vil have tekst på din avatar, skal du tilføje det nu ved hjælp af dit billedredigeringssoftware. p>

7.

Gem dit billede i det korrekte format. For vores eksempel er dette JPEG-format. Kontroller filstørrelsen for at sikre, at den er under 20k. Hvis det er over 20k, skal du muligvis gemme billedet med en lavere opløsning eller med mindre farver, indtil den er den rigtige størrelse.

Tips og advarsler

< li> Ofte foretrækkes en mere enkel og genkendelig avatar til en kompliceret, alt for detaljeret. Der er utallige avatar-websteder på internettet, men de fleste af dem tilbyder kun præfabrikerede billeder. Desuden kan finde avatarer fra specifikke shows eller tegneserier, som Aaron McGruders populære serie 'The Boondocks', være en opgave. Hvis du gør din egen brugerdefinerede Boondocks avatar til at repræsentere dig selv online, kan du få præcis det, du vil have uden at have kompromis.