Sådan oprettes en opkaldsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at du har et fungerende modem installeret. Klik på dit 'Kontrolpanel' og derefter på 'Modem' ikonet. Klik på fanen 'Modemer' og bekræft, at et installeret modem er angivet sammen med den Com-port, den bruger.

2.

Klik på 'Start' knappen og derefter på ' Forbinde til.' Vælg 'Alle forbindelser' fra de givne muligheder. De nøjagtige vilkår kan være lidt forskellige afhængigt af hvilket Windows-operativsystem du bruger, men terminologien vil være ens.

3.

Vælg 'Opret en ny forbindelse' fra indstillingerne givet på skærmen.

Vælg mellem mulighederne for at afgøre, om du vil oprette forbindelse til internettet eller oprette forbindelse til netværket på arbejdspladsen. Klik på 'Næste' for at flytte til næste skærm.

5.

Klik på radioknappen ved siden af ​​'Opkaldsforbindelse' og klik derefter på 'Næste' for at fortsætte. < /p>

6.

Type i firmaets navn information i tekstboksen og klik på 'Næste'.

7.

Indtast telefonnummer, du skal ringe til. Klik på 'Næste' og klik derefter på 'Afslut'.

8.

Udfyld tekstfelterne 'Brugernavn' og 'Kodeord' på skærmen Connect, der kommer op.

9.

Bestem, om du vil gemme brugernavnet og adgangskoden til fremtidig brug. Beslut også om du vil have forbindelsen til rådighed for din profil, eller hvis du vil have den tilgængelig for alle brugere af computeren.

10.

Klik på 'Dial' for at oprette forbindelse .

Tips og advarsler

  • Du kan tilføje en genvej til forbindelsen ved at højreklikke på ikonet på skærmen 'Netværksforbindelser' og vælge ' Send til skrivebordet. 'Guiden vælger automatisk dit installerede modem til din opkaldsforbindelse.
  • Mens dial-up ikke er nødvendig i dagens højhastighedshistorie, kan mange Windows-brugere opsætte deres modem til brug for både arbejde og internet browsing. Oprettelse af en opkaldsforbindelse er ikke hård og kan udføres på kort tid, forudsat at du har de nødvendige oplysninger, f.eks. Brugernavne, adgangskoder og telefonnumre.