Sådan repareres en NAT-fejl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Genstart din computer. Softwarekonflikter kan opstå under den daglige brug, der forårsager en netværksfejl, hvilket fremkalder en NAT-fejl. Genstart fjerner systemcachen og kan afhjælpe denne fejl.

2.

Luk alle netværksenheder og programmer, der bruger en stor dataforbindelse. For eksempel er bitTorrent-klienter som Vuze eller Azureus berygtede almindelige årsager til NAT-fejl. Hvis du lukker bitTorrent-fildelingsprogrammet og lignende netværksintensive programmer, løser du ikke din NAT-fejl, fortsæt til trin 3.

3.

Åbn dine firewall-softwareens indstillinger for indstillinger Kontroller sikkerhedsniveauet, hvor firewallen aktuelt fungerer. Nogle firewalls indstiller et standard sikkerhedsniveau, der er for stringent og forhindrer legitim software i at få adgang til netværket, hvilket forårsager NAT-fejl. Kontroller, at firewallen tillader lovlig trafik og ikke har lukkede alle dine computers porte.

4.

Nulstil din internet- eller lokalnetværksrouter. Brug et papirclips eller et pennepunkt til at trykke på den forsænkede nulstillingsknap på bagsiden af ​​enheden. Hold nulstillingsknappen nede i 10 til 20 sekunder, indtil alle lysene på forsiden af ​​routeren blinker. Slip reset-knappen og vente på din computer for at genoprette forbindelse til netværket.

En netværksadresseoversættelse (NAT) -fejl resulterer, når softwareovervågning og styring af en netværksforbindelse interfererer med selve forbindelsen. NAT-fejl opstår ofte ved installering eller styring af en firewall. En NAT-fejl kan ødelægge en internetforbindelse og forhindre brugeren i at få adgang til internettet. Lær hvordan du retter en NAT-fejl for at genoptage browsing og gendanne computerens netværksforbindelser.