Fejlfinding af kabelmodemniveauer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Splittere

Hvis du har problemer med dine kabelmodemniveauer, bør du overveje at fjerne eventuelle ledningsplader, du måtte have installeret. En wire splitter vil bogstaveligt talt splitte ledningen i to udgange, så du kan tilslutte flere computere til samme forbindelse uden at bruge en router eller anden hardware. Dette vil dog splitte et signal mellem flere computere, hvilket forårsager signifikant signal tab generelt. Fjernelse af splitterne giver det fulde signal mulighed for at gå til et sted, hvilket forbedrer det samlede signal dramatisk.

Vejret

Desværre påvirkes internet- og fjernsynskablerne uden for dit hjem af vejret. De bør ikke påvirkes på en dramatisk måde, men det er naturligt at se en form for signaltab, da temperaturen svinger mellem årstider. Hvis du bemærker, at dit signal ændres enten til det bedre eller dårligere i bestemte tider af året eller på Særligt varme eller kolde dage, dette er kilden til dit problem.

Naturligt tab

Hvis dit hjem er betydeligt større end det gennemsnitlige hus, kan du opleve meget signal tab, før det nogensinde kommer til din væg outlet. Naturligt signal tab opstår, jo længere signalet kommer væk fra sin kilde. Hvis kabler skal rejse langs de indre funktioner i dit hjem, før de kan komme til din computer, er det kun realistisk at forvente en form for signal tab. tilfælde som dette, vedhæftning af en kabelmodem signalforstærker direkte til din stikkontakt og derefter tilslutte det direkte til dit modem er den eneste måde at bekæmpe enhver form for tab, der kan opstå.