Hvor bruges en Bluetooth?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Brug Bluetooth-forbindelser til at forbinde et antal computere til en central printer trådløst.

Funktioner

Tastaturer, computermus, printere, faxmaskiner, mobiltelefoner, PDA'er og GPS-enheder kan alle indstilles til at være 'parrede' Bluetooth-kompatible computere , så længe de elektroniske enheder har Bluetooth-funktioner.

Fordele

Når et hjem- eller kontornetværk er trådløst forbundet via Bluetooth i stedet for standardkabler, er dataudvekslingen automatisk, og der er ingen vanskelige kabler til at klare .

Misforståelser

Bluetooth-forbindelser er ikke vanskelige at etablere eller styre. Når elektroniske enheder er blevet parret, vil de fortsætte med at blive parret og 'se' hinanden, så længe begge enheder er tændt og inden for rækkevidde af hinanden.

Effekter

En Bluetooth-mus kan bruges til at klare en PowerPoint-præsentation fra øgede afstande i en professionel indstilling.

Potentiel

Da Bluetooth fortsætter med at udvikle og forbedre, vil kapaciteten øges og forbedres. Der er stort potentiale for udvidet tilslutning, der gør det lettere for brugeren at bruge elektronik, hurtigere og mere tilfredsstillende. Med udviklingen af ​​elektronisk udstyr er de ledninger, der er nødvendige for at forbinde alle disse forskellige maskiner, steget til det punkt, hvor de kan være vanskelige at klare. Ved brug af Bluetooth-forbindelser kan elektronisk udstyr tilsluttes trådløst via radioforbindelser. Bluetooth er ved at vinde popularitet hurtigt og bliver en mulighed, at flere og flere mennesker vælger.