Sådan Sammenlignes Rural High Speed ​​Internet Options

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på en trådløs forbindelse via trådløse tårne ​​placeret omkring det omkringliggende område. Typisk er disse forbindelser begrænset til dem der rent faktisk kan se tårnene, men de giver det bedste alternativ til landsdækkende højhastigheds internetindstillinger. Det er forholdsvis lavt og giver hurtig hastighed. Ring dit lokale telefonselskab for at se om det er tilgængeligt i dit område.

2.

Tjek din mobiludbyder for at se, om de tilbyder noget, der hedder et mobilt bredbåndskort. Dette er simpelthen et USB-kort, du tilslutter din computer. Det giver dig den samme hastighed og forbindelse, du vil modtage på en mobiltelefon. Selv om landsdækkende internetadgang med høj hastighed til dette bredbåndskort ikke er lige så godt, fordi hastighederne er langsommere, er det meget bedre end opkald og mere omkostningseffektivt end trin 4.

3. < / p>

Ring konkurrerende mobiltelefonudbydere. Tro det eller ej, du kan stadig få en god dækning med andre udbydere. Hvis du for eksempel bruger T-mobile til din aktuelle telefontjeneste, skal du ringe til Verizon for at se, om de har et bedre mobilt bredbåndskort plan. Landdistrikterne højhastigheds internetindstillinger er mere omkostningseffektive, hvis du handler lidt.

4.

Se på satellitinternet. Ja, det er dyrere end de tidligere landsdækkende high speed internet-muligheder, men det er også mere pålideligt og har højere hastigheder til rådighed. Husk, at det er som en tv-satellitforbindelse, hvor der er en lille forsinkelse, så realtidsspil anbefales ikke. Hughsnet og WildBlue er 2 af de mest kendte leverandører for denne type service.

Tips og advarsler

  • Remem ber, med satellit internet vil der sandsynligvis være et væsentligt udstyr gebyr, ellers vil du betale for leje af udstyr hver måned.
  • Landdistrikterne højhastighedstjenester er ikke umuligt at få. Det tager dog en smule tålmodighed og viden. De fleste kender 3 hovedmåder til at surfe på internettet: dial-up, kabel og DSL. Opkald, men langsomt, er den eneste 1 af de tre typisk tilgængelig for dem, der er ude i Boonies. Du behøver ikke at slå sig ned for sneglhastighedstilslutninger. Denne artikel har nogle rigtige løsninger på dit problem, så du kan sammenligne landdistrikterne højhastigheds internet muligheder i dit område.