Sådan ændrer du Netgear Wireless Router Settings

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem din IP-adresse til din trådløse router. Mange Netgear-routere er som standard indstillet til http://192.168.0.1. Du kan bestemme, at dine følger disse kommandoer: klik på 'Start, '' Kør, 'skriv' Kommando 'i boksen, klik på' OK ', skriv derefter' ipconfig 'og tryk enter. Din router s IP vil blive angivet som' Default Gateway. '

2.

Åbn en internetbrowser og indtast routers IP-adresse i adresselinjen.

3.

Indtast routerns brugernavn og adgangskode, hvis bedt om at logge på din router's administrative værktøjer. Som standard kan brugernavnet og adgangskoden være 'admin' og 'password'.

4.

Skift indstillinger i routeren ' s administrative center som nødvendigt. Der vil være flere menuer til rådighed, hvor du kan oprette sikkerhed for din router og indstille forskellige kommunikationsmuligheder.

5.

Vælg at anvende eller gemme ændringer efter behov. Din routerens menuer skal have tydeligt synlige knapper til at anvende og / eller gemme ændringer, du foretager til indstillingerne.

6.

Luk browservinduet, når du er færdig med at foretage ændringer.

Tips og advarsler

  • Du kan få adgang til indstillingsområdet for vores router fra enhver computer på netværket, ikke kun den computer, der er hårdt tilsluttet router.Sæt et brugernavn og en anden adgangskode end standard, så andre ikke kan manipulere med din router s indstillinger eller oprette forbindelse til dit netværk.
  • En trådløs router er en ekstern computer perifer, der accepterer en indgående internetforbindelse, som f.eks. Fra et kabelmodem, og konverterer det til et lokalt trådløst signal, så computere i området med trådløse adaptere kan oprette forbindelse til internettet. Netgear er en populær producent af trådløse routere; Indstillingerne på Netgear routere kan ændres ved at logge ind på routeren med en internetbrowser.