Sådan installeres bredbåndstelefoner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at din internetforbindelse kører, og at din server og router er tilsluttet.

2.

Slut bredbåndstelefonens håndsæt til en ekstra port på bagsiden af ​​din internetrouter ved hjælp af det medfølgende Ethernet-kabel, der fulgte med det originale håndsæt. De fleste routere leveres med fire eller flere ekstra porte.

3.

Kontrollér, at lyset på håndsættet lyser, hvilket betyder at håndsættet er tilsluttet.

4.

Hent telefonrøret og ring op til din aktiveringsnøgle for bredbåndstelefon. Denne nøgle findes i det papirarbejde, der blev sendt til dig, efter du først registrerede dig for bredbåndstelefontjeneste. Du har muligvis også fået en email, der beskriver din aktiveringsproces. Følg taleanmodninger for at aktivere din bredbåndstelefontjeneste.

5.

Start med at bruge din bredbåndstelefontjeneste, som du ville have en traditionel telefon. Efter aktivering henter du simpelthen telefonen og ringer et nummer som du ville på en almindelig telefon.

Tips og advarsler

  • Brug et trådløst telefonsystem at udvide rækkevidden og omfanget af din bredbåndstelefontjeneste uden at skulle bruge flere Ethernet-porte på din router. Log ind på din konto på din VoIP-udbyderes websted for at foretage de nødvendige ændringer af dine tjenester.
  • Bredbåndstelefoner bruger VoIP-teknologi (Voice Over IP) til at sende taledata via en bredbåndsinternetforbindelse. Sådanne telefoner tilbyder flere fordele i forhold til traditionel telefontjeneste. For eksempel er bredbåndstelefontjeneste typisk mere omkostningseffektiv, især hvis brugeren laver mange internationale eller langdistanceopkald.