Sådan installeres en trådløs router i dit hjem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Lad os antage, at du ikke har købt din trådløse router endnu. Der er mange forskellige steder på internettet for at få din trådløse router fra, men fra min erfaring www.newegg.com er en stor trådløse routere starter omkring $20 og kan gå så meget som $150 afhængigt af hvad du vil have til kvalitet. Selvom $20 dollars kan lyde godt til din tegnebog, vil jeg advare dig om, at du vil blive plaget med afbrydelser og problemer med at forbinde til det trådløse hele tiden. Noget i størrelsesordenen $40- $50 dollars vil normalt give dig god kvalitet til dine penge. Personligt går jeg kun med Linksys, de ved, hvad de laver og gør et godt produkt.

p> 2.

Før du køber din trådløse router vil du også tænke på, hvad du vil bruge denne forbindelse til. Den grundlæggende Linksys trådløse router har ingen problemer med at surfe på internettet, downloade sange / film online og lys online spil. Hvis du er en hardcore gamer og stadig vil bruge wir eless gå med en dyrere trådløs router. Det næste trin op fra base level router fra Linksys er fantastisk til at spille spil online. For mere information om hver trådløse router fra Linksys, se www.linksys.com.

3.

Når din trådløse router er kommet i klar til at komme i gang. Tilslut den trådløse router og sæt den tæt på modemet, som dit Ethernet-kabel vil nå fra den ene til den anden. Husk signalet bliver svækket hver gang det går gennem en væg, så prøv at placere dit modem og den trådløse router et sted nær midten af ​​huset, hvis du vil have fuld dækning.

4.

SIKKERHED ER NØGLE! Når du får din trådløse router, skal du også få en cd med software på den for at konfigurere din router første gang. Hvis du ikke aktiverer den trådløse sikkerhed, er alle dine data, du sender via internettet, usikrede, og enhver der er tæt på dit hus kan oprette forbindelse til dit trådløse internet. Du må ikke gøre dit hus til det gratis internetsted i byen!

5.

Så snart routeren er oprettet, vil dine computere hente signalet, hvis du har trådløst indbygget , som er standard for alle bærbare computere og de fleste desktops i dag. Sørg for, at du vælger en let nok adgangskode, som du kan huske det, men svært nok, så din nabo ikke kan få gratis internet.

Tips og advarsler

  • Du får hvad du betaler for, $20-aftalen kan se godt ud, men vil frustrere dig i sidste ende.
  • Sikkerhed er nøglen! Du må ikke give gratis internet til alle, der går forbi dit hus.
  • Sørg for at aktivere din sikkerhed. Oplysninger om kreditkort / betalingskort og Social Security # sendes over internettet er gratis spil for dem. hvem kan hente dit trådløse internet!
  • Bliver du træt af at køre CAT5-linjen gennem hele huset, så alle værelser har internetadgang? Du skal ikke bekymre dig, efter at du har læst disse få nemme trin, vil du være klar til at oprette en trådløs router, så hele dit hus kan nyde internettet, ingen strings eller kabler tilsluttet!