Sådan mødes folk på Facebook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig Facebook; Det er umuligt at kontakte andre brugere uden en. Registreringsprocessen starter lige på Facebooks forside og er selvforklarende.

2.

Importer dine e-mail-kontakter. Registreringsprocessen giver dig mulighed for at importere navne og e-mail-adresser til alle, der er angivet i din e-mail-historie. Dette giver dig mulighed for at tilføje dine venner til dine Facebook-venner, såvel som alle, du har emailet, hvem der har en konto. Når du tilføjer venner, vil Facebook se, om disse mennesker har venner til fælles og vil anbefale dem til fælles for dig under forslaget.

3.

Tilføj baggrundsoplysninger (valgfri ). Afhængigt af dine personlige oplysninger ønsker du måske ikke at fortælle Facebook, hvor du arbejder eller hvor du deltog i skolen. Frivilligt vil disse oplysninger tillade Facebook at anbefale flere venner, der deltog i de samme skoler eller arbejdede på samme steder.

4.

Scan profilerne. Når nogen er enige om at tilføje dig som en ven, så tag et kig på hendes profil. Det vil indeholde en 'væg', hvor folk skriver kommentarer. Se om du kender disse mennesker, og hvis du gør det, så prøv at tilføje dem også. Selvom du ikke ønsker at tilføje dem, er det godt. Facebook giver folk mulighed for at udtrykke deres personligheder (f.eks. Vælge deres favoritfilm og indsende disse oplysninger på deres side), så hvis du finder nogen interessante, skriv ham en besked og bede ham om at være din ven.

5.

Se igennem dine venner 'venner. Nogle af dine Facebook-venner vil oplyse navnene på deres ægtefæller eller andre vigtige på deres profil. Og hver Facebook-side indeholder mindst et stikprøve af den persons venner. Se gennem begge disse og se, om der er nogen, du ønsker at tilføje.

6.

Spil spil. Facebook har små computerprogrammer kaldet 'apps', hvoraf mange er populære spil (som Mafia Wars). Disse spil muliggør interaktion mellem Facebook-brugere og er en god måde at møde folk på. Find spillere, du tror du måske vil vide og bede dem om at være dine venner.

Tips og advarsler

  • Der er flere måder at møde folk på Facebook: Du kan deltage i grupper, se fanersider til dine yndlingsfilmstjerner eller musikere eller drage fordel af en af ​​de mange nye funktioner, som webstedet introducerer om nogle få måneder.
  • Som med ethvert socialt netværk, er der en vis fare for at bruge Facebook uansvarligt . Du bør ikke frivillige personlige oplysninger til personer, du ikke stoler på, ligesom du ikke ville frivillige oplysningerne til folk, du møder på gaden. at møde en ny Facebook-ven personligt, gøre det på et offentligt sted og foretrækker ikke det alene. Der er mange ressourcer online, der giver råd om at bruge sociale netværk på en sikker og ansvarlig måde. Det er bedst at læse dem og advare.
  • Facebook er et monster blandt internet sociale netværk websteder. Det startede med kollegiale brugere, udvidet til post-college brugere og er nu en favorit for teenagere og seniorer. Mødte mennesker på Facebook er let og sjovt og kan være en del af et levende og tilfredsstillende socialt liv.