Sådan oprettes en fjernadgangspolitik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Start u0026 gt; Programmer u0026 gt; Administrative værktøjer, og klik på 'Routing og fjernadgang.'

2.

Højreklik på 'Fjernadgangspolitikker' og klik på 'Ny fjernadgangspolitik.' Dette åbner guiden for fjernadgangspolitik. Klik på 'Næste' for at starte.

3.

Indtast et politiknavn i feltet Politiknavn.

4.

Klik 'Opkald' på siden Adgangsmetode, og klik derefter på 'Næste'.

5.

Vælg den relevante type, bruger eller gruppe på siden Bruger eller Gruppetilgang.

6.

Marker afkrydsningsfeltet Microsoft Encrypted Authentication version 2 (MS-CHAPv2), og klik derefter på 'Næste'. Klik på 'Næste' på siden Politikkryptering Niveau, og klik derefter på 'Udfør'. Din politik vises nu i listen over fjernadgangspolitikker.

7.

Højreklik på politikken, og vælg 'Rediger'. Dette giver dig mulighed for at konfigurere yderligere politiske muligheder. Sørg for, at feltet 'Tillad fjernadgangstilladelse' er markeret, og brug dialogen til at angive bestemte adgangsdatoer og -tider. Klik på 'Afslut', og din politik er konfigureret.

Tips og advarsler

  • Du skal konfigurere og aktivere routing og fjernadgang inden du opsætter en fjernadgang politik.
  • En fjernadgangspolitik er en serverprotokol, der definerer, hvordan brugere i et fjernnetværk muligvis bruger serveren. Det specificerer hvem der har adgang til netværket, og hvordan netværket kan fås, bestemmer hastigheden for adgangen og definerer eventuelle begrænsninger for, hvilke data og hardware der er adgang til af brugere. I almindelig server-software som Microsoft Windows Server 2003 gives serveradministratoren mulighed for at indstille disse tilladelser ved hjælp af guiden til fjernadgangspolitik.