Sådan opsættes WiFi på en mobiltelefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til WLAN-funktionen på din telefon. Se brugervejledningen til WLAN-forbindelser. Forskellige telefonmærker har forskellige måder at nå WLAN-funktionen på. Sony Ericsson har en aktivitetsmenu, der indeholder WLAN-funktionen. Derefter aktivere WLAN og klik på Søg for at finde trådløse netværk.

2.

Klik på det trådløse netværk, der viser det stærkeste signal. Hvis du forsøger at få adgang til en sikret forbindelse, bliver du bedt om at indtaste et kodeord.

3.

Når du er tilsluttet, skal du åbne din mobile webbrowser. Du kan nu surfe på internettet via din mobiltelefon. I nogle mobile håndsæt skal du manuelt gå til din mobilbrowser. Browserapplikationen findes sædvanligvis i multimediedelen af ​​telefonen. I andre, som i Nokia, kommer bogmærkesiden automatisk op, så du kan klikke på en af ​​dine bogmærker for at åbne en webside.

Tips og advarsler

  • Nogle trådløse netværk kan fås gratis. Anmod om en adgangskode fra hotspot-administratoren. I andre tilfælde kan du blive forpligtet til at betale for tjenesten.
  • Altid arbejde gennem sikrede forbindelser for at sikre, at de data, du sender via din mobiltelefon, er beskyttet.
  • Mobiltelefoner forbedrer sig konstant. Mobiltelefoner kan nu fordoble computere og nemt logge på internettet. Hot spots sporer sig overalt, og mobiltelefoner kommer nu med trådløst LAN-funktionalitet, så opsætning af WiFi på din telefon giver dig mulighed for at udnytte den nyeste trådløse teknologi.