Sådan registreres et websted med søgekataloger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Indsender en webadresse

1.

De to mest populære søgekataloger er i øjeblikket Googles http://www.dmoz.org (gratis at indsende en URL) og Yahoo 's www.search.yahoo.com/dir (gebyr påkrævet). Vi vil bruge et generelt overblik over denne trinvise indgivelsesproces, som ligner mange søgningskataloger.

2.

Se efter linket 'Foreslå en URL 'på hjemmesiden for dmoz (eller hvad søgekatalog du vil registrere med). Klik på den.

3.

Vær forberedt på at indtaste oplysninger om dit websted. Når du indsender en hjemmeside til registrering med en søgemaskine, skal du kun indtaste din hjemmesides hjemadresse. Indsendelse af en hjemmeside til en søgekatalog kræver imidlertid at indtaste oplysninger om webstedet.

4.

Vælg en enkelt relevant kategori for dit websted, og indtast det. Kun et emne eller emne til dit websted er tilladt.

5.

Skriv en beskrivende titel Det forklarer det overordnede tema på dit websted, da du bliver bedt om at indtaste en titel på webstedet.

6.

Indtast en detaljeret beskrivelse af dit websted i den angivne boks. Placer ikke nogen reklame eller salgsoplysninger her, bare en nøjagtig gengivelse af dit websites indhold.

7.

Indtast din emailadresse i det relevante felt.

8. Tillad flere måneder for din hjemmeside at blive vist i søgekatalogets database. Søg kataloger opretholdes af mennesker, i modsætning til søgemaskiner, som får deres information fra software 'robotter', der skure Web. T Derfor tager det mere tid til websteder, der skal evalueres for inkludering i en mappe.

9.

Indsend dit websted, hvis det efter flere måneder ikke vises i bibliotekets database . Der er ingen garanti for, at et foreslået websted vil blive accepteret af biblioteket. Live redaktører er ikke interesserede i at notere hvert enkelt websted på nettet for hver kategori. Deres mål er at inkludere websteder, der er nyttige og gavnlige for søgere. Men hvis dit websted ikke vises, skal du indsende det igen.

10.

Indsend din URL til så mange søgekataloger som du kan finde. Udover dmoz, andre populære mapper omfatter: http://www.123-add-masters.com, http: // www.addme.com, http://www.einet.net, http://www.gimpsy.com, http: //www.illuminate.com og http://www.jayde.com.

En af de mest magtfulde måder at få besøgende på et websted på er, at søgemaskinens resultatsider er linket. Også bliver populære, er 'søgekataloger'. I modsætning til søgemaskiner er søgekataloger hierarkisk indrettede websteder efter kategori. Selvom det ikke er så populært som søgemaskiner, bruger folk i stigende grad søgekataloger. Der er mange søgekataloger, og det er normalt gratis at indsende en hjemmeside til dem for at blive optaget i deres database.