Sådan sparker folk off Network Magic

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner

1.

Åbn Network Magic og aktiver sikkerhedsindstillinger for din trådløse router. Fra menuen 'Opgaver' skal du klikke på 'Skift trådløs beskyttelse' og trykke på knappen, der siger 'Skift kryptering.'

2.

Angiv et kodeord til netværket. Der kommer en dialogboks, der beder dig om at angive et kodeord for det trådløse netværk. Når du har gemt dine indstillinger, skal du gå til hver computer i dit netværk for at genoprette forbindelsen til routeren ved at indtaste adgangskoden. Bemærk, at adgangskoder er store og små bogstaver, så du skal huske præcis, hvordan du skrev dem ind.

3.

Åbn 'Netværkskort'. Denne funktion af Network Magic giver dig mulighed for at se, hvilke computere og enheder der har adgang til din trådløse forbindelse. Det viser visuelt alt, hvad der har en IP-adresse, der tapper ind i din internetforbindelse. Gå over kortet for at sikre, at kun autoriserede computere er en del af dit netværk. Hvis du finder en enhed, der ikke er kendt, eller noget, der ikke skal være der, skal du højreklikke på ikonet, der repræsenterer det, og vælg 'Spor som indtrængende' fra boksen, der kommer op.

4.

Klik på intruderens ikon og gå over detaljerne i den enhed, der er angivet på højre side af kortet. Detaljeringslisten i vinduet indeholder indrykkerens MAC (media access control) Adresse . Dette er en unik identifikator, der er tildelt til computerens hardwarenummer. For at holde indtrækeren slukket kan du bruge MAC-adressefiltreringsfunktionen på routeren. Gå over dine indstillinger for trådløs router for at aktivere MAC-filtrering og indtast kun MAC-adressen så systemet holder det permanent væk fra dit netværk.

5.

Aktiver netværkslås. Denne funktion gør det muligt for alle computere i netværket at forblive en del af det. vil muligvis få adgang til din trådløse forbindelse, nægtes adgang, medmindre du manuelt vælger at føje dem til netværket via indstillingen 'Tilføj en ny enhed.' For at aktivere Netværkslås, skal du blot gå til 'Skift trådløs beskyttelse' igen fra menuen Opgaver .

Tips og advarsler

  • Selvom det er bedre at angive en alfanumerisk adgangskode til dit trådløse netværk, gør det ikke for svært for dig at Husk. Hvis du bliver låst ud af din egen forbindelse, kan du dog kontakte routerproducenten for at hjælpe dig du kommer ind på det igen.
  • Cisco 's Network Magic er en type software, der gør det muligt for brugere at forbinde kontor - og hjemmecomputere i et netværk. I denne opsætning kan du få alle computere i et lille kontor tilsluttet uanset hvilken type operativsystem de bruger (dvs. Mac og Windows). Det forbinder også andre enheder som printere, kameraer, internet routere og spil systemer.

    Trådløs netværksbeskyttelse er et af de mange funktioner i Network Magic. Det forhindrer uautoriseret adgang til din trådløse netværk, der kan gøre alle filer i dine computere sårbare over for hacking. Med Network Magic 4.0s trådløse beskyttelsescenter kan du registrere enhver enhed, der slutter sig til netværket og sparke indtrengere fra det.