Sådan starter du Remote Access Connection Manager

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Computer Management.' Klik på knappen 'Start', og klik derefter på 'Kør'. Skriv 'compmgmt.msc' i feltet 'Åbn' og klik på 'OK'. Du kan også åbne den ved at dobbeltklikke på 'Administrative værktøjer' i 'Kontrolpanel' og vælge 'Computerstyring.'

2.

Dobbeltklik på 'Tjenester og programmer, 'og dobbeltklik derefter på' Tjenester '. Listen over tjenester på computeren vises i hovedvinduet.

3.

Klik på overskriften 'Navn' i hovedvinduet for at sortere tjenesteydelserne alfabetisk. Find 'Auto Connection Manager til fjernadgang' på listen, og klik en gang for at markere den.

4.

Højreklik på 'Remote Access Auto Connection Manager', og klik derefter på 'Start' i højreklikmenuen.

5.

Kontroller kolonnen 'Status' i vinduet 'Services'. Sørg for, at 'Remote Access Auto Connection Manager' er angivet som 'Startet.'

Hvis du bruger et hjem eller kontor netværk, kan Remote Access Connection Manager være gavnlig. Det vil oprette et link til det fjernnetværk, du angiver. Dette gør det muligt for dig eller andre brugere at blot klikke på et link på computeren og få adgang til det pågældende netværk uden meget mere indsats fra din side. Remote Access Connection Manager er ikke en tjeneste, der starter automatisk, så du skal manuelt instruere den om at begynde.