Sådan tilføjes en anden skærm til en iMac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en anden skærm, der er VGA-kompatibel. Flatskærmsovervågning fungerer som andre skærme, fordi de tager mindre plads end de traditionelle skærme.

2.

Find det VGA ventilerede dæk, som skulle have været et tilbehør med din iMac. Hvis et VGA ventileret cover ikke var med iMac, kan det ikke understøtte en ekstern anden skærm.

3.

Fjern ventilationsdækslet på iMac. På mange modeller vil dette være placeret på bagsiden. Udskift dækslet med VGA-ventileret dæksel, og tilslut monitorkabelet fra den nye skærm til VGA-porten.

4.

Tilslut et mini-dvi til komponentkabel, hvis iMac understøtter ikke VGA-forbindelser. Slut komponentens ende til slutningen af ​​skærmkabel og dvi (mindre ende) til dvi-porten på iMac.

5.

Tænd for computeren og skærmen. Hvis du ikke ser nogen skærm på den nye skærm, skal du muligvis ændre opløsningen under Systemindstillinger u0026 gt; Skærme.

6.

Skift visningstilstand, hvis muligt, for at tillade scanning og brug af hver skærm uafhængigt. Nogle nyere versioner af iMac tillader dette. Dette kan konfigureres, hvis det er tilgængeligt under Systemindstillinger u0026 gt; Skærme. Ældre iMac'er understøtter kun videospejling, hvilket betyder at du viser samme billede på begge skærmbilleder.

Tips og advarsler

  • Prøv altid at aktivere scanning eller udvidet desktop, så du kan se og få adgang til forskellige filer og programmer på hver skærm fra den samme computer.
  • På de fleste versioner af iMac kan du tilføje en anden skærm. Dette giver dig mulighed for at bruge programmer og dokumenter allerede på din iMac, men har en større skærm. Også nogle modeller af Apple-computere tillader 'scanning', hvilket betyder at en anden skærm kan bruges samtidig, men fungerer som en helt separat skærm, så du kan se nogle programmer på en skærm og gøre noget helt anderledes på den anden overvåge med kun en computer.