Sådan tilføjes et nav til et LAN-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilføjelse af et nav til netværket

1.

Sluk for strømmen til netværkets modem og router. Dette sikrer, at indførelsen af ​​navet går glat.

2.

Slut en Ethernet-kabel til en port på routeren, og tilslut den anden ende til navet. Det er normalt bedst at bruge port 1 til den primære forbindelse til netværket.

3.

Slut alle netværksenheder som computere eller printere til navet ved hjælp af Ethernet-kabler. Du kan stadig bruge alle ledige porte på routeren.

4.

Slut hubens strømforsyning til en strømforsyning, og drej navet på, hvis det har en De fleste hubs har røde og grønne LED-indikatorer for at indikere forbindelsesproblemer.

5.

Tænd for modemet, routeren og andre netværksenheder. Test for at sikre, at Tilslutninger fungerer. Navet vil nu arbejde sammen med netværket.

Tips og advarsler

  • Hvis du oplever problemer med forbindelse, skal du køre hubben , router og modem.
  • Hubs kan blive meget varme. Prøv ikke at placere et nav på et tæppebelagt gulv og opbevar det i et godt ventileret område.
  • LAN-netværk opgraderes nemt og udvides, da netværksbehovet stiger. En af de enkleste måder at udvide portene på et enkelt kablet netværk på er at tilføje et nav. Et hub giver flere Ethernet-porte til yderligere computere eller andre enheder, der muligvis kræver en kabelforbundet forbindelse til netværket.