Hvad er et Ethernet-ledning til?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Ethernet-ledninger bruges i kablet Ethernet LAN eller Internetopsætninger. Ethernet-ledningen er et kabel, der forbinder computeren med kabelmodemet eller kablet router.

Funktioner

Ethernet-ledninger leveres som 10BASE-T, 100BASE-T eller Gigabit Ethernet, der understøtter transmission af op til 10 megabit per sekund , Henholdsvis 100 megabit per sekund eller 1000 megabit per sekund.

Størrelse

Hovedet på et Ethernet-kabel er lidt større end en telefonforbindelse. Ethernet-ledningen kommer i forskellige længder, så det passer til ethvert behov eller opsætning.

Identifikation

Et Ethernet-kabel kan identificeres ved at se på hovedet, der ligner en telefonledning. En Ethernet-kabel er lidt tykkere og mere stiv end en telefonledning.

Misforståelser

I de fleste tilfælde vil Ethernet-ledningen ikke tilsluttes en stikkontakt som en telefonledning, afhængigt af netværksindstillingerne. vil sandsynligvis være tilsluttet til dit modem eller router.

Advarsel

Pas på ikke at ødelægge Ethernet-ledningen, når du sætter den i og frakobler den. Tryk altid på tappen for at tage Ethernet-kablet ud. Tilslutning til internettet kan ske på flere måder. En af de mest almindelige teknologier er Ethernet og tilslutning til en højhastigheds internetforbindelse med Ethernet, du har brug for en Ethernet-kabel.